
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
De Achterhoekse graanoogst 2022 is binnen én beoordeeld op bakkwaliteit. Alle dertien goed! Internationaal expert en broodartiest Hans Som testte...
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
Bakkerswereld editie 3 van 2022 staat nu online. In deze nieuwe digitale editie staat het thema 'grondstoffen een afgewogen keuze' centraal. Hans Som...
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. ‘En bakkers...
Het Nederlands BoulangerieTeam (BT) is tweede geworden op het Wereldkampioenschap broodbakken 2022 in Parijs. Daarmee liet het BT negen landen achter...
De Nederlandse deelnemers aan het WK Broodbakken in Parijs, Mondial du Pain, nemen Achterhoeks graan mee om de concurrentie af te troeven. Onder...
De winnaars van de landelijke kerststollenkeuring van het Echte Bakkersgilde zijn bekendgemaakt. Topstollen die staan als een huis, aldus de jury.
Ter ere van het honderdjarig bestaan van Bakkerij Nollen op 21 november 2021, gaf eigenaar Vincent Nollen getalenteerde hobbybakkers dit jaar de...
Giel Vermeulen, Roy Scheepers en Maurice de Greef zijn drie nieuwe leden van het BoulangerieTeam.