
Biologische bakkerij Driekant in Zutphen heeft het assortiment uitgebreid met vitale bakkerijproducten van Nederlandse boden: Driekant Vitale...
Biologische bakkerij Driekant in Zutphen heeft het assortiment uitgebreid met vitale bakkerijproducten van Nederlandse boden: Driekant Vitale...
Royal Koopmans introduceert Vergheten Graenen: eeuwenoude granen met een oude historie binnen de broodcultuur, in een modern jasje gestoken. Hiermee...
Door meer eiwitten van eigen landbouwgrond te halen, worden we minder afhankelijk van andere landen. Dat zei minister Staghouwer donderdag 24 maart...
Steeds meer Nederlandse akkerbouwers zaaien tarwe in nu de situatie op de wereldmarkt nijpender wordt. Hoe geschikt is die als baktarwe? De Themadag...
Martin Lammers uit het Twentse Haaksbergen heeft ontdekt dat brood voortaan ook gebakken kan worden van 100 procent Sorghum. Sorghum is een...
De Belgische grondstoffenleverancier Puratos neemt twee kleine bedrijven over. Eén in België en één in Tsjechië. Beide bedrijven leveren grondstoffen...
Royal Koopmans zet duurzaamheid in beweging met een initiatief om de hele graanketen te verbinden en activeren. Het doel: met innovatieve producten,...
Van het graanveld in Nieuw-Vennep tot aan de bakkerij in Zwanenburg. De 'oergranen' die Pieter Bijlsma verbouwt, behoren tot de oudste graansoort ter...
Drie winnaars zijn gekozen uit de New Product Showcase, een internationaal platform voor nieuwe producten in de branche snoep en snacks. De winnaars...
Negen agrifoodbedrijven zijn genomineerd voor de Foodvalley Champions 2020. Een daarvan is Grünten. Dit bedrijf brengt groenten naar de ontbijttafel...