grow Recruitment
Eten van 'gluten'-brood leidt niet tot overgewicht
De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties en berichten op de sociale media verschenen waarin wordt gesuggereerd dat de consumptie van...
De afgelopen jaren zijn er diverse publicaties en berichten op de sociale media verschenen waarin wordt gesuggereerd dat de consumptie van...
Het Voedingscentrum hanteert verschillende criteria om vast te stellen of een voedingsmiddel in de Schijf van Vijf valt. Het instituut stelt enkele...
De KNWU gaat een samenwerking aan met GrainLabs van bakker Frank van Eerd. GrainLabs heeft er volgens de KNWU mede voor gezorgd dat bij het EK...
Biologische bakkerij Driekant in Zutphen heeft het assortiment uitgebreid met vitale bakkerijproducten van Nederlandse boden: Driekant Vitale...
Royal Koopmans introduceert Vergheten Graenen: eeuwenoude granen met een oude historie binnen de broodcultuur, in een modern jasje gestoken. Hiermee...
Door meer eiwitten van eigen landbouwgrond te halen, worden we minder afhankelijk van andere landen. Dat zei minister Staghouwer donderdag 24 maart...
Steeds meer Nederlandse akkerbouwers zaaien tarwe in nu de situatie op de wereldmarkt nijpender wordt. Hoe geschikt is die als baktarwe? De Themadag...
Martin Lammers uit het Twentse Haaksbergen heeft ontdekt dat brood voortaan ook gebakken kan worden van 100 procent Sorghum. Sorghum is een...
De Belgische grondstoffenleverancier Puratos neemt twee kleine bedrijven over. Eén in België en één in Tsjechië. Beide bedrijven leveren grondstoffen...
Royal Koopmans zet duurzaamheid in beweging met een initiatief om de hele graanketen te verbinden en activeren. Het doel: met innovatieve producten,...