FreshRecruitment
Tarwe-allergie en glutengevoeligheid: wat is dat nou precies?
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar bakkers op hun eigen manier een draai aan kunnen geven. Uiteraard kwamen deze...
Wetenschappers van Maastricht UMC hebben geen positieve effecten gevonden van een glutenvrij dieet bij mensen met endometriose. Mogelijk heeft een...
Patisserie Rose & Vanilla haalt in korte tijd ruim 215.000 euro op met succesvolle crowdfunding. Met nog ruim twee weken op de teller is het minimale...
De Nederlandse start-up Zero Carb Company (ZCC) is actief in het ontwikkelen van glutenvrij en koolhydraat-vrij brood. Voor 's werelds grootste...
Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: 'Wij schatten in dat met name...
'Sommige mensen hebben negatieve associaties bij vegan en zijn bijvoorbeeld huiverig voor de smaak of textuur van deze producten, maar dat is echt...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
De Free From and Functional Expo vindt op 22 en 23 november voor de tiende keer plaats in Amsterdam RAI. Centraal staat de toekomst van...