• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten

Alles over glutenvrij

Roel Orsel, ceo van de Zero Carb Company.

Roel Orsel, Zero Carb Company: ‘Met brood zonder koolhydraten en...

Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: ‘Wij schatten in dat met name...

Don Schavemaker.

Meer vegan en glutenvrij: ‘Dit is geen trend maar een beweging’

‘Sommige mensen hebben negatieve associaties bij vegan en zijn bijvoorbeeld huiverig voor de smaak of textuur van deze producten, maar dat is echt...

Tijdens het event was een keur aan vegan bakkerijproducten te zien.

Free From and Functional Food Expo toont de kansen voor glutenvrij en...

Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...

Zes tips om het assortiment nóg gezonder te maken

Zes tips om het assortiment nóg gezonder te maken

Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...

Foto van een van de voorgaande edities.

Free From and Functional Expo: Trendy foodevenement biedt kansen voor...

De Free From and Functional Expo vindt op 22 en 23 november voor de tiende keer plaats in Amsterdam RAI. Centraal staat de toekomst van...

Het vergeten 'fonio'-graan wint aan populariteit door de huidige graancrisis.

Populariteit 'vergeten' fonio-graan neemt toe door graancrisis

De oorlog in Oekraïne zorgt voor beperktere beschikbaarheid van granen. Dit leidt tot een toename van de populariteit van het fonio-graan. Dit is een...

De glutenvrije croissant van Zeelandia en InnoV.

Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije...

Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free...

Gezonde Innovatie Awards worden voor tweede keer uitgereikt

Gezonde Innovatie Awards worden voor tweede keer uitgereikt

Voetbalbroodjes van Spoony, die voor 43 procent uit wortel bestaan, de Volkoren bollen van Albert Heijn, Nairn’s Glutenvrije Flatbreads van AA Foods,...

Happy gut - het gezond houden van het lichaam met goede voeding is de insteek van de Free From Food Expo.
Foto's: Anne Mieke Ravenshorst

Free From: beurs met potentie voor voedingswaardige samenleving, mét...

De Free From Food Expo over verduurzaming, vega(n), gluten- en nog veel meer vrij-van-producten die consumenten (uiteindelijk) op hun bordje willen...

Tweedaagse Free From Food Expo in RAI nog te bezoeken

Tweedaagse Free From Food Expo in RAI nog te bezoeken

Terwijl veel beurzen en evenementen in Nederland vanwege de toenemende coronabesmettingen worden afgelast, is de achtste editie van de Free From Food...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Uitgelicht

  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen