
Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: ‘Wij schatten in dat met name...
Zero Carb Company heeft samen met bakkerij Wiltink en Top bv een brood zonder koolhydraten ontwikkeld. Ceo Rioel Orsel: ‘Wij schatten in dat met name...
‘Sommige mensen hebben negatieve associaties bij vegan en zijn bijvoorbeeld huiverig voor de smaak of textuur van deze producten, maar dat is echt...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
De Free From and Functional Expo vindt op 22 en 23 november voor de tiende keer plaats in Amsterdam RAI. Centraal staat de toekomst van...
De oorlog in Oekraïne zorgt voor beperktere beschikbaarheid van granen. Dit leidt tot een toename van de populariteit van het fonio-graan. Dit is een...
Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free...
Voetbalbroodjes van Spoony, die voor 43 procent uit wortel bestaan, de Volkoren bollen van Albert Heijn, Nairn’s Glutenvrije Flatbreads van AA Foods,...
De Free From Food Expo over verduurzaming, vega(n), gluten- en nog veel meer vrij-van-producten die consumenten (uiteindelijk) op hun bordje willen...
Terwijl veel beurzen en evenementen in Nederland vanwege de toenemende coronabesmettingen worden afgelast, is de achtste editie van de Free From Food...