Abonneren
home
assortiment
recepten
bakkerij
winkelinrichting
mensen
ondernemen
Nieuwsbrieven
Digitale magazine
Adverteren
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
    • home
    • assortiment
    • recepten
    • bakkerij
    • winkelinrichting
    • mensen
    • ondernemen

    Alles over glutenvrij

    NieuwsStrategie

    Populariteit 'vergeten' fonio-graan neemt toe door graancrisis

    De oorlog in Oekraïne zorgt voor beperktere beschikbaarheid van granen. Dit leidt tot een toename van de populariteit van het fonio-graan. Dit is een...
    Populariteit 'vergeten' fonio-graan neemt toe door graancrisis
    NieuwsMarktberichten

    Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije...

    Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free...
    Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije...
    NieuwsNieuws

    Gezonde Innovatie Awards worden voor tweede keer uitgereikt

    Voetbalbroodjes van Spoony, die voor 43 procent uit wortel bestaan, de Volkoren bollen van Albert Heijn, Nairn’s Glutenvrije Flatbreads van AA Foods,...
    Gezonde Innovatie Awards worden voor tweede keer uitgereikt
    ArtikelStrategie

    Free From: beurs met potentie voor voedingswaardige samenleving,...

    De Free From Food Expo over verduurzaming, vega(n), gluten- en nog veel meer vrij-van-producten die consumenten (uiteindelijk) op hun bordje willen...
    Free From: beurs met potentie voor  voedingswaardige  samenleving,...
    NieuwsEvenementen

    Tweedaagse Free From Food Expo in RAI nog te bezoeken

    Terwijl veel beurzen en evenementen in Nederland vanwege de toenemende coronabesmettingen worden afgelast, is de achtste editie van de Free From Food...
    Tweedaagse Free From Food Expo in RAI nog te bezoeken
    NieuwsDe bakkerij

    Free From, wat is dat eigenlijk? Puratos en Dawn geven hun visie

    Steeds meer consumenten kiezen voor Free From: producten zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten. Deze markt groeit zo snel dat...
    Free From, wat is dat eigenlijk? Puratos en Dawn geven hun visie
    NieuwsMarktberichten

    Graanbarista Marije Pelgrum lanceert glutenvrije broodbakcursus

    Marije Bakt Brood viert op woensdag 20 oktober haar éénjarig bestaan met de feestelijke lancering van een glutenvrije broodbakcursus. Afgelopen jaar...
    Graanbarista Marije Pelgrum lanceert glutenvrije broodbakcursus
    ArtikelDe bakkerij

    ‘Constante factoren allerbelangrijkst bij glutenvrij bakken’

    Theo van Hoof is momenteel werkzaam als adviseur in de glutenvrije sector. Hij heeft al veertig jaar ervaring met glutenvrij bakken, vanwege de...
    ‘Constante factoren  allerbelangrijkst bij glutenvrij bakken’
    NieuwsDe bakkerij

    Uitbreiding webshop Gerard & Suus met glutenvrij assortiment

    Biologisch bakker Gerard Hardeman en zijn vrouw Suus uit Wijk en Aalburg werken sinds afgelopen voorjaar aan de ontwikkeling van een nieuwe lijn...
    Uitbreiding webshop Gerard & Suus met glutenvrij assortiment
    NieuwsMarktberichten

    Puratos Group zet stappen in Health & Well-Being

    De Belgische Puratos Group zet stappen op het gebied van Health & Well-Being oplossingen.
    Puratos Group zet stappen in Health & Well-Being
    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van wat er speelt?

    Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen