
Klanten juist informeren over allergenen en waar ze er (meer) informatie over kunnen vinden, vraagt om een pro-actieve houding. Dit artikel gaat in...
Klanten juist informeren over allergenen en waar ze er (meer) informatie over kunnen vinden, vraagt om een pro-actieve houding. Dit artikel gaat in...
De bakker als graanbarista blijft essentieel in de een tijd waarin duurzaamheid, klimaat, mens- en diergezondheid vraagstukken zijn. Vanuit hun...
Als je als bakker gedurende de werkdag veel hebt gestaan, is er niets lekkerder dan bij thuiskomst op de bank te ploffen: rust. Die hersteltijd is...
‘Trakteer niet op taart. Vier feest met wortels en komkommers. Met gegrilde courgette en selderij.’ In de Britse krant The Times schrijft professor...
Tweederde van de Nederlanders geeft aan brood op kleur uit te kiezen. En 29% van hen is het eens met de stelling ‘hoe donkerder het brood, hoe...
Ruim een kwart van de Nederlanders houdt een negatief gevoel over na het eten van een ongezonde snack. Ondanks dit negatieve gevoel vervangt maar 12...
Sinds het najaar is het Lexces - Landelijk Expertise Centrum Stoffengerelateerde Beroepsziekten – opgericht. Dit samenwerkingsverband is een...
De sessie Blik op Volkoren biedt bakkers goede kansen om de Nederlandse consument te helpen bij het maken van gezondere keuzes. Initiatiefnemer NBC...
Bakker Joe Fitzmaurice en zijn vrouw Julie bouwen mee aan een nieuwe broodcultuur in Ierland met hun bakkerij Riot Rye, in het Ierse ecodorp...