
Wereldbakkers in Frankrijk: 'Hier oogst men wat de natuur geeft'
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
Na een felle brand, die de hele productie van VS Apple Industries in de as legde, krabbelde de appelverwerker weer op. De fabriek is volledig opnieuw...
Zelfs in de meest schone zaken komen ze voor: fruitvliegjes. Een ongewenste gast die zich snel voortplant en binnen no time verandert in een ware...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Rosanne Buitenhuis (Bakkerij Oonk Enschede) maakt de beste aardbeienslof van Nederland. Dat is de uitkomst van een spannende competitie op Landgoed...
Royal Steensma heeft per 1 januari de konfijtactiviteiten van het Italiaanse Canditfrucht overgenomen. Daarmee bouwt Royal Steensma, als...
Het blauwe goud is weer volop beschikbaar, meldt Prestige Fruit. Hoewel het besje tegenwoordig jaarrond verkrijgbaar is, start het Nederlandse...
Het Dutch Pastry Team heeft de bestaande samenwerking met ijswinkel.nl kunnen uitbreiden met een nieuwe partner: Andros Chef. Het Franse...
Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze nougatine met aardbei.
Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een sloffenkoek met aardbei.