Grow Recruitment
'Von Dutch': het zomerse aardbei-rabarbertaartje van Jurgen Koens
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat kersentelers toch bestrijdingsmiddelen kunnen gebruiken om de suzuki-fruitvlieg te bestrijden....
Niet alleen Nederlandse fruittelers, ook verwerkers van zacht fruit in bakkerij en horeca staat een schok te wachten: het ministerie van landbouw wil...
Stukjes gedroogde cranberry, gember, sinaasappel, vijg en zwarte olijf van 1 á 4 mm zijn toegevoegd aan het assortiment van Vipam International. Dat...
Nu het seizoen in volle gang is, heeft het Dutch Pastry Team zich laten laten verleiden tot een blinde proeverij van klassieke rassen zachtfruit en...
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
Na een felle brand, die de hele productie van VS Apple Industries in de as legde, krabbelde de appelverwerker weer op. De fabriek is volledig opnieuw...
Zelfs in de meest schone zaken komen ze voor: fruitvliegjes. Een ongewenste gast die zich snel voortplant en binnen no time verandert in een ware...
Rosanne Buitenhuis (Bakkerij Oonk Enschede) maakt de beste aardbeienslof van Nederland. Dat is de uitkomst van een spannende competitie op Landgoed...
Royal Steensma heeft per 1 januari de konfijtactiviteiten van het Italiaanse Canditfrucht overgenomen. Daarmee bouwt Royal Steensma, als...