
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
De Basiscursus gistdegen van het Bakery Sweets Center gaat op 12 mei voor de tweede keer van start. Tijdens de cursus staat de basis van het...
Aromaspecialist Buteressence uit Zaandam haakt aan als partner bij de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen. FIA ziet hiermee haar...
Hoe zorg je ervoor dat meer jongeren kiezen voor een baan in de voedingsindustrie? 'Door onderwijs én bedrijven samen te brengen in één gebouw waar...
De Stichting Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen neemt het IJscentrum in Wageningen over. Daarmee is de toekomst van hét opleidingsinstituut...
Royal Steensma viert in 2019 het 180-jarig bestaan en doet dat door letterlijk en figuurlijk flink aan de weg te timmeren. Momenteel wordt er...
De bouw van de Food Innovation Academy in Vlaardingen is gestart. Royal Steensma werkt mee aan de realisatie van de nieuwe opleiding voor...