FreshRecruitment
Pizzaprof Losekoot kent de kneepjes van het vak: 'Rijpen is...
De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten 'shinen' in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. In de zomer van 2021 publiceerde...
De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten 'shinen' in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. In de zomer van 2021 publiceerde...
Met een lunchcafé dat als een tierelier draaide, was zelf ijs gaan maken drie jaar geleden een logische stap voor Arjan en Dieneke Bakker van de...
Koolhydraten zijn belangrijke voedingsstoffen. Er is veel discussie over, met name over de beperking van koolhydraten rond afvallen, diabetes en een...
Na dagen van zware regenval werd Limburg half juli getroffen door de verwoestende gevolgen: er voltrok zich een watersnoodramp. Deze trof ook bakkers...
Even hapert het tijdens het gesprek. Tiny van Kuppeveld is niet alleen een leraar. Maar ook een verteller. Hij heeft het over zijn laatste bakkersles...
Een bedrijf met een rijkcultuurhistorische waarde, dat wortelt in het verleden en met beide voeten in de hedendaagse bakkerij staat. Dat is het...
Verontreinigd sesamzaad uit India heeft afgelopen jaar voor een miljardenschade gezorgd binnen de Europese voedingsindustrie. Het aantreffen van de...
Oud-banketbakker Ellis Hendriksen is een gepassioneerd bedenker van bordspellen, kaartspellen en educatieve spellen onder de naam Henmar Games....
Een goede hygiëne en een duidelijke werkwijze is volgens Gerard van Ooijen, eigenaar van Brood- en Banketbakkerij G. van Ooijen in Tiel, ontzettend...
Via verpakkingskenmerken als kleur en informatie kan bij de consumenten de verwachting worden gewekt dat producten zoeter smaken. Dat blijkt uit...