Grow Recruitment
Bon à Petit zet fenomeen microbakkerij stevig op de kaart
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal...
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal...
De Westlandse bakkers hebben gezamenlijk een speciaal gebakje ontwikkeld voor Varend Corso Westland: het Corso Koninkje. De gebruikte vanille en...
Bakkersvak 2023 is vandaag haar tweede dag ingegaan. De beurs is zondag druk bezocht, getuige de beursvloer en een volle parkeerplaats. 'We zien dat...
De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...
WorldSkills Netherlands is de organisatie achter de jaarlijks meer dan zestig wedstrijden voor het praktijkonderwijs. Met het landelijke...
Restaurant-bakkerij Vroeg in Bunnik organiseert na een wederopbouw en de heropening na corona opnieuw een buitenbioscoop-avond. De film die wordt...
Het unieke event Futuremakers vindt 13 oktober plaats. Dit is een samenwerking tussen diverse netwerken in de noordelijke food- en processector,...
De tweejaarlijkse bakkerij-, zoetwaren- en ijsbeurs InterSicop in Madrid krijgt dit jaar een virtuele editie. Het online event staat gedurende de...
Het zij-instromerstraject dat werkzoekenden moet matchen met een partner van Bakery Sweets Center, gaat 15 oktober van start. Op die dag komen...
Ieder jaar organiseert Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp een ouderenmiddag. Helaas zit dit evenement er vanwege het coronavirus dit jaar niet in. Toch...