
Bakkerij Van der Kletersteeg bestaat zestig jaar. De bakkerij is opgericht in 1961 door Gerard en Door van de Kletersteeg. Van een kleine bakkerij is...
Bakkerij Van der Kletersteeg bestaat zestig jaar. De bakkerij is opgericht in 1961 door Gerard en Door van de Kletersteeg. Van een kleine bakkerij is...
Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap ‘puur natuur’ brood. De bakker heeft het...
Het brood van bakkerij ’t Stoepje is nagenoeg E-nummer vrij. De bakkerij speelt hiermee in op de trend van de bewuste en vitale consument.
Zeelandia introduceert een nieuw soort grof amandelspijs onder de naam Maestro Extra Grof met Ei. Bijzonder is dat de amandelen grover gemalen zijn....
Brood- en banketbakkerij Gebroeders van de Berg in Maassluis verwerken uitsluitend nog clean-label amandelproducten. Zij betrekken hun amandelspijs...
Voedselwaakhond Foodwatch gaat actievoeren tegen Albert Heijn. Volgens de organisatie misleidt de supermarktketen consumenten met het...
Bakker Bertram uit Amsterdam heeft de afgelopen 9 maanden gewerkt aan de ontwikkeling van een Tuinbrood.
Het verhaal bij jouw product of het verhaal van jouw bedrijf wordt steeds meer onderdeel van de marketing, en het wordt steeds belangrijker....
Bakels Senior uit Weesp introduceert een nieuwe 50%-broodmix met de naam Haver & Gerst-brood. 'Consumenten waarderen het brood vooral om zijn smaak....
Bakker Jaap Brakenhoff in Krommenie introduceert een eigen broodspecialiteit onder de naam Japie’s Goud.