Grow Recruitment
Strategische Visie 2040: volumes verhogen en keten versterken
Hoe moet de bakkerijsector omgaan met thema's als gezondheid, duurzaamheid en het vergroten van de eerlijkheid in ons voedselsysteem? Om hier een...
Hoe moet de bakkerijsector omgaan met thema's als gezondheid, duurzaamheid en het vergroten van de eerlijkheid in ons voedselsysteem? Om hier een...
De hoeveelheid retourstromen van brood vanuit supermarkten is afgenomen met 40% ten opzichte van 2020. Dat blijkt uit de NVB monitor brood- en...
Bananenbrood scale-up Sunt gaat verder onder de naam Bakers & Bananas. 'We merken dat 'de mega gezonde trend' een beetje over is', vertelt...
Het Bakeplus Event vond begin september plaats op een bijzondere locatie: in het hart van het nieuwe distributiecentrum in Steenwijk. Het event...
Het Belgische familiebedrijf Dossche Mills zet zijn expansie voort. Dossche neemt de Duitse concurrent Mühle Rüningen over. Eerder lijfde Dossche...
Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een...
Food100 presenteert voor de achtste keer de 100 belangrijkste Nederlandse voedselveranderaars van het moment. Nieuwe Foodhelden zijn onder andere...
De Horecava Awards gaan op de schop. In plaats van de voorheen gebruikte categorieën, worden op de komende editie in januari 2025 twee jury-awards...
Consumenten willen niet alleen een smakelijk product, maar ook gezonde, clean-label- en lokale grondstoffen. Voor de ambachtelijke bakker is het...
Tijd nemen om van de kleine dingen te genieten, dat doen we in de huidige drukke wereld te weinig, stelt Danny Casimir. Hij wil met zijn luxe...