FreshRecruitment
Malsheid in brood: deze factoren zijn van invloed
De malsheid van een product kan worden beïnvloed door de waterdosering, de kwaliteit grondstoffen, de hoeveelheid en soort broodverbetermiddel,...
De malsheid van een product kan worden beïnvloed door de waterdosering, de kwaliteit grondstoffen, de hoeveelheid en soort broodverbetermiddel,...
Onlineboodschappen waren al een flinke groeimarkt voor de coronacrisis, maar door de lege schappen in supermarkten in de eerste dagen na de...
De geur van vers brood is voor veel mensen de lekkerste geur die bestaat. En ook de andere eigenschappen van vers brood worden gewaardeerd: een...
De warmte in Nederland blijft nog wel even hangen de komende dagen, met temperaturen boven de 30 graden. Het vraagt om aanpassing in met name...
Arthur Tuytel wordt in de branche gezien als dé specialist op het gebied van chocolade. Welke tips kan hij chocolatiers geven? En welk advies heeft...
Kappen tegen stofhappen Het bereiden van deeg kan heel wat stof veroorzaken, waarbij een onverantwoord hoge blootstelling aan meelstof kan ontstaan....
Hoe voorzichtig je ook omgaat met meel in de bakkerij, er zal altijd stof neerdwarrelen. Dat betekent dat je zult moeten schoonmaken. Met de juiste...
De Puravita-lijn van Puratos, met deels nieuwe en deels bestaande producten, bestaat uit diverse soorten meergranenbroden met meerwaarde. Alle broden...
Wilbert Rutten (49) werkte al 32 jaar als brood- en banketbakker toen hij bakkersastma kreeg. Deze vorm van astma kan ontstaan als iemand langdurig...
Is verzadigd vet nou wel of niet ongezond? En hoe zit het met onverzadigd vet uit zaadolie? Dus hoe zit het nou met boter versus margarine? Peter...