Expert Karl De Smedt: 'Sleutel van jouw toekomstig desembrood ligt in...
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
Morssink Dé Bakker introduceert een nieuw brood dat de authentieke smaak van Helmond bevat: Helmond's Desem. Dit brood is gemaakt met een speciaal...
Carrièreswitcher Erik van Rodijnen zet in Nijmegen een mooie traditie voort. De 29-jarige bakker heeft in februari de bakkerij van Arend Heijting...
Na bijna drie jaar vanuit haar garage een micro-bakkerij te hebben gerund, zet Ellen van Duijn de volgende stap. In september opent ze haar...
'Desembrood is een mooie kans voor ambachtelijke bakkers, het hoeft niet per se als desembrood verkocht te worden, dat is een kwestie van mindset.'...
Om goed voor de dag te komen bij de Desem Awards van het Echte Bakkersgilde, ging Patrick Jorink van Bakker Jorink in Raalte niet over een nacht ijs....
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. 'En bakkers...
Speciaal voor aankomende feestdagen heeft Marije Bakt Brood een aantal heerlijke broodrecepten geselecteerd, waaronder een heerlijk feestbrood met...
Saskia Boesveldt heeft zaterdag in het Groningse dorpje Westernieland de 'microbakkerij' Brood Depot geopend. Tijdens de kennismakingsweken kunnen...
Marije Bakt Brood neemt thuisbakkers in #DESEMber digitaal mee 'op rijs'. In een gratis en praktische online cursus helpt ze liefhebbers over de hele...