Grow Recruitment
De perfecte oliebol volgens keurmeester Bram Roebers
Bram Roebers, keurmeester bij FoodBase, bekroont in de aanloop naar oud en nieuw de beste oliebollen met goud, zodat bakkers hun product extra onder...
Bram Roebers, keurmeester bij FoodBase, bekroont in de aanloop naar oud en nieuw de beste oliebollen met goud, zodat bakkers hun product extra onder...
De decembermaand is altijd een drukke periode voor de ambachtelijke bakker. Bovendien brengt een tekort aan (geschoold) personeel extra uitdagingen...
De kerststol is de klassieker die niet mag ontbreken in het decemberassortiment. Hoewel de reguliere stol het populairst is, zijn er ook trends...
De decemberdrukte vraagt vaak extra inspanning van de medewerkers én van degenen die de planning verzorgen. Hoe zet je als bakker je personeel zo...
Het aanbieden van kleinere porties biedt diverse kansen. Hiermee kun je het feestdagenassortiment nóg aantrekkelijk maken voor klanten die bewust met...
In het distributiecentrum in Steenwijk toonden leveranciers op het Bakeplus Event hun noviteiten. Deze varieerden van gemaksproducten tot kleinere...
Traditioneel zijn de laatste maanden van het jaar dé topmaanden voor de bakkerij. Eigen creaties en specialiteiten, die soms al generaties meegaan,...
Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en...
Herman Schepers, De Echte Bakker uit Sleen heeft zijn titel met succes verdedigd en is wederom de beste kerststollenbakker in de landelijke...
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke 'stut'.