
Gemiddeld genomen betalen consumenten in 2022 meer voor hun oliebollen. Toch zijn oud- en nieuwlekkernijen niet aan te slepen. Oliebollen horen bij...
Gemiddeld genomen betalen consumenten in 2022 meer voor hun oliebollen. Toch zijn oud- en nieuwlekkernijen niet aan te slepen. Oliebollen horen bij...
De winnaar van de 20e landelijke oliebollenkeuring van het Echte Bakkersgilde is Herman Schepers in Sleen. Binnen een week tijd sleept zoon Roy...
De laatste twee dagen van het jaar zijn bij Bakkerij Jos Rood – zoals bij vele bakkers – tropentijden als het gaat om het bakken van oliebollen. Om...
Bakkers zijn dol op vakwedstrijden om daarmee het niveau van hun producten en hun bak- en vakkkunde naar een hoger niveau te tillen. Bovendien doet...
We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
Dit jaar viert 56 procent van de Nederlanders Sinterklaas; een duidelijke stijging ten opzichte van vorig jaar toen 50 procent het feest vierde....
Chocoladeproducent Barry Callebaut is bijna klaar met de schoonmaak van de fabriek in Wieze. Dit betekent dat het bedrijf weer op volle capaciteit...
Hoe kun je als banketbakker je klanten verrassen in de decembermaand? Volgens patissier Jurgen Koens door vooral onderscheidend te zijn en af te...
Een goede winkelinrichting is van groot belang. Zeker rond de feestdagen als je je sinterklaas- of kerstassortiment extra onder de aandacht wilt...