
Het is weer stollentijd - Hans Som maakt de klassieke stut
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
Het is weer stollentijd, dat betekent altijd weer even warmlopen. Hans Som doet een handreiking en maakt deze prachtige, klassieke ‘stut'.
Sinds 2018 maakt de familie Toebast, van de gelijknamige bakkerij in Hoevelaken, een groot deel van haar chocoladeproducten zelf. Dit werpt zijn...
De drukke periode rond de feestdagen ligt weer in het verschiet. Teamwork, trots als alles goed is afgerond, maar ook stress en lange dagen. Werkdruk...
De drukke laatste maanden van het jaar komen eraan. Tegelijkertijd kampen veel ondernemers met personeelstekort, waardoor de planning van het werk...
Ooit, lang geleden, was er een grote, kale man. Hij deed mee aan Lingo. Mijn familie krijgt er nog altijd spontane uitlachbuien van. Samen met mijn...
Drie jaar geleden besloot André Hilvers van Bakker Hilvers om de productie van banketstaven en -letters in eigen hand te nemen. De ondernemer wil zo...
Deze Bakkerswereld staat alweer in het teken van het decemberassortiment. Het leek wel gisteren dat ik mijn laatste oliebol at en nu is het al bijna...
Inmiddels is er de top van de tweede coronagolf en lijken de stringente maatregelen van de regering duidelijk effect gesorteerd te hebben. Desondanks...
Met deze Zweedse vruchtenbol kunt u uw herfstassortiment afwisselen of aanvullen. Het product kan goed concurreren met de populaire donuts.
De maand december is traditioneel de drukste maand van het jaar in de bakkerij. In deze laatste weken wordt een belangrijk deel van de omzet...