Alles over croissants

Nieuwe bakkerij Krozant verkoopt breed scala croissants: van klassiek...
Een meisjesdroom die uitkomt: dat is Krozant voor Yvette Jansen en Nadia Stam. Met hun Rotterdamse 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit laten zij...

Column Vicky Littlejohn: 'De kracht van één influencer'
'De award voor de allerbeste croissant van Nederland!', een uitspraak die ik mijn leven niet meer ga vergeten. Het is jullie vast niet ontgaan dat...

Proof Bakery geeft 'winstwaarschuwing' af na uitreiking Gouden...
De Dag van de Croissant, op 31 januari, heeft er dit jaar toe geleid dat influencer Miljuschka Witzenhausen in Nederland op zoek ging naar haar Favo...

Crisp brengt roomijs met knapperige stukjes croissant op de markt
Crisp heeft een nieuwe limited edition ijssmaak op de markt gebracht op basis van biologisch vanille-ijs met verkruimelde stukjes croissant, een...

Gourmand Pastries breidt assortiment uit met vegan viennoiserie
Gourmand Pastries heeft haar productgamma uitgebreid met vegan viennoiserie. De vegan range bestaat uit vier verschillende producten: croissants,...

Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije...
Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere 'Free...

Laagjes-spektakel door Franse viennoiserie-koning Johan Martin
De Franse viennoiserie-koning Johan Martin liet tijdens zijn masterclass bij BI in Zaandam niets aan het toeval over. De producten moesten perfect op...

Parool houdt Grote croissanttest onder Amsterdamse bakkers
In de weekendbijlage van Het Parool begin juli geeft De grote croissanttest antwoord op de vraag: Wat is de beste croissant van Amsterdam? Bij 26...

Viennoiserie-expert Johan Martin te gast bij Bakery Institute
Viennoiserie-expert Johan Martin verzorgt eind september een demonstratie en een driedaagse masterclass bij het Bakery Institute in Zaandam. Ook...

'Patisserie van de bakker' nieuw boek van Issa Niemeijer-Brown
Na het grote succes van 'Een boek over brood' komt Issa Niemeijer-Brown 7 september met een boek over patisserie. In het nieuwe boek laat Issa zien...