
Crisp brengt roomijs met knapperige stukjes croissant op de markt
Crisp heeft een nieuwe limited edition ijssmaak op de markt gebracht op basis van biologisch vanille-ijs met verkruimelde stukjes croissant, een...
Crisp heeft een nieuwe limited edition ijssmaak op de markt gebracht op basis van biologisch vanille-ijs met verkruimelde stukjes croissant, een...
Gourmand Pastries heeft haar productgamma uitgebreid met vegan viennoiserie. De vegan range bestaat uit vier verschillende producten: croissants,...
Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free...
De Franse viennoiserie-koning Johan Martin liet tijdens zijn masterclass bij BI in Zaandam niets aan het toeval over. De producten moesten perfect op...
In de weekendbijlage van Het Parool begin juli geeft De grote croissanttest antwoord op de vraag: Wat is de beste croissant van Amsterdam? Bij 26...
Viennoiserie-expert Johan Martin verzorgt eind september een demonstratie en een driedaagse masterclass bij het Bakery Institute in Zaandam. Ook...
Na het grote succes van ‘Een boek over brood’ komt Issa Niemeijer-Brown 7 september met een boek over patisserie. In het nieuwe boek laat Issa zien...
De feestdagen in april en mei zien er in 2020 totaal anders uit dan eerdere jaren. Het coronavirus heeft ertoe geleid dat Koningsdag Woningsdag...
Bakkerij Echt Brood in Breda verhuist naar een groter pand. Het desembroodconcept slaat enorm aan in de Brabantse stad.
De Keuringsdienst van Waarde besteedt donderdag 5 september aandacht aan de croissant. Bakkers kunnen na de uitzending vragen van klanten verwachten.