Alles over Croissants

De stand van Bridor op SIAL.

Vierkante croissants en macarons met ijs: ideeën opdoen op de...

Op de SIAL presenteerden internationale bakkerijproducenten hun nieuwste creaties en trends. Van vierkante croissants die een hit zijn in de UK, tot...

Suzanne Corbeek Foto: Andrew Kambel

Eindelijk croissants: Bakkerij MAS opent tweede locatie

Eigenaresse Suzanne Corbeek van Bakkerij MAS opent een tweede locatie. Zo wil ze voldoen aan de assortimentsvraag van haar klanten en maakt ze een...

Lard Breebaard en Mas van Aalderen zijn Kometenbrood begonnen. Inmiddels is de bakkerij verhuisd naar de ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam. Yara Topp (midden) runt daar het bakkerscafé. Foto's: Diederik van der Laan

Coronabakkers runnen succesvolle no-nonsense bakkerij met café:...

In coronatijd begonnen Lard Breebaart en Mas van Aalderen afzonderlijk van elkaar thuis met het bakken van desembrood. Thuis is Amsterdam-Noord....

De belangstelling voor de masterclass was groot, Roger van Damme (r) geeft hier uitleg. Foto's: Dossche Mills

Nederlandse bakkers aan de haal met ideeën van Belgische vakgenoten

Drie toonaangevende Belgische namen lieten eind januari in Wageningen hun vakkundigheid zien aan een bomvolle zaal met branchegenoten in Nederland....

Nieuwe bakkerij Krozant verkoopt breed scala croissants: van klassiek tot BLT

Nieuwe bakkerij Krozant verkoopt breed scala croissants: van klassiek...

Een meisjesdroom die uitkomt: dat is Krozant voor Yvette Jansen en Nadia Stam. Met hun Rotterdamse 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit laten zij...

Vicky Littlejohn

Column Vicky Littlejohn: 'De kracht van één influencer'

'De award voor de allerbeste croissant van Nederland!', een uitspraak die ik mijn leven niet meer ga vergeten. Het is jullie vast niet ontgaan dat...

De winnende croissant van Proof Bakery, goed voor de Gouden Award van influencer Miljuschka. Foto: Proof

Proof Bakery geeft 'winstwaarschuwing' af na uitreiking Gouden...

De Dag van de Croissant, op 31 januari, heeft er dit jaar toe geleid dat influencer Miljuschka Witzenhausen in Nederland op zoek ging naar haar Favo...

Foto: Crisp

Crisp brengt roomijs met knapperige stukjes croissant op de markt

Crisp heeft een nieuwe limited edition ijssmaak op de markt gebracht op basis van biologisch vanille-ijs met verkruimelde stukjes croissant, een...

De Vegan Maple Pecan bestaat uit 100 procent plantaardige ingrediënten. Foto: Gourmand Pastries

Gourmand Pastries breidt assortiment uit met vegan viennoiserie

Gourmand Pastries heeft haar productgamma uitgebreid met vegan viennoiserie. De vegan range bestaat uit vier verschillende producten: croissants,...

De glutenvrije croissant van Zeelandia en InnoV.

Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije...

Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere 'Free...