
NBOV-directeur Zengerink: 'Ondernemen moet mogelijk blijven'
Al eeuwenlang en in alle landen en culturen ter wereld wordt er door bakkers gebakken: brood, koek, gebak in alle varianten, soorten en smaken. De...
Al eeuwenlang en in alle landen en culturen ter wereld wordt er door bakkers gebakken: brood, koek, gebak in alle varianten, soorten en smaken. De...
De kwaliteit en uitstraling van een bakkerij kun je aflezen aan haar webshop. Foodmarktkenner Jan-Willem Grievink zei het begin dit jaar in een...
De examens om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te halen worden eens in de drie jaar gehouden. Voorafgaand moeten kandidaten een heel...
We leven al enkele jaren in crisis. Corona heeft plaatsgemaakt voor de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne in het dagelijkse gesprek. Waar de eerste...
Ik denk dat als je je dit afvraagt bij alles wat je doet het leven simpel is, je een goed mens bent en de wereld een beetje mooier maakt. Ik ben er...
De bakkerijbranche is een traditionele branche. Toch vraagt deze tijd van grote veranderingen ook in de traditionele sector om transities.
Je kent het wel, zo’n druilerige, waterkoude ochtend. Natuurlijk ga ik dan op pad. Met de auto van mijn vrouw. En ja hoor: net de snelweg op, tank...
Op de Vakschool in Wageningen hoorde ik voor het eerst over ‘panta rhei’. Dit betekent letterlijk ‘alles stroomt’ of wel ‘voortdurend in beweging’.
Na twee gastcolumns werd mijn vrouw gevraagd of ze geen vaste columnist van Bakkerswereld wilde worden. Graag! Toch zat ze met iets. Na jarenlang...
Vorige week was ik bij de Intratuin en ik heb er weer mijn ogen uit gekeken. Zoals gebruikelijk was het er weer lekker druk. Al direct bij...