Anne Mieke Ravenshorst

Eén Meester

De examens om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te halen worden eens in de drie jaar gehouden. Voorafgaand moeten kandidaten een heel...

Joep Gommans van Bakkerij Support.

Column Joep: Een compliment voor JOU!

We leven al enkele jaren in crisis. Corona heeft plaatsgemaakt voor de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne in het dagelijkse gesprek. Waar de eerste...

Wim Kannegieter, directeur Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij

De branche heeft meer Maud nodig

De bakkerijbranche is een traditionele branche. Toch vraagt deze tijd van grote veranderingen ook in de traditionele sector om transities.

<em>Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen</em>

Nieuwe columnist: Panta rhei

Op de Vakschool in Wageningen hoorde ik voor het eerst over ‘panta rhei’. Dit betekent letterlijk ‘alles stroomt’ of wel ‘voortdurend in beweging’.

Nicci French

Nicci French

Na twee gastcolumns werd mijn vrouw gevraagd of ze geen vaste columnist van Bakkerswereld wilde worden. Graag! Toch zat ze met iets. Na jarenlang...

Eerst groots uitpakken, dan inpakken

Eerst groots uitpakken, dan inpakken

Vorige week was ik bij de Intratuin en ik heb er weer mijn ogen uit gekeken. Zoals gebruikelijk was het er weer lekker druk. Al direct bij...