
Voor steeds meer bakkerijen is het een uitdaging om aan personeel te komen. Dat heeft veel verschillende oorzaken. Eén daarvan zijn de werktijden....
Voor steeds meer bakkerijen is het een uitdaging om aan personeel te komen. Dat heeft veel verschillende oorzaken. Eén daarvan zijn de werktijden....
Wim van de Kletersteeg en zijn kinderen Bart en Saskia bakken alleen nog brood zonder brood- en meelverbetermiddelen. Ook trekken ze productie en...
Sonneveld gaat 2021 enthousiast in met een nieuw broodverbetermiddel dat werken in de bakkerij aantrekkelijk moet maken voor een nieuwe generatie...
Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap ‘puur natuur’ brood. De bakker heeft het...
Het ware verhaal over brood, daarvoor moet je bij de vakman zijn, een goede bakker die de bereiding van brood vanaf de basis kent. Een kenner die de...
Ja sorry hoor, dat ik er hier weer over begin. En wellicht schop ik tegen de schenen, vat het maar niet persoonlijk op….
European Bakery Innovation Centre (EBIC) organiseert voor donderdag 29 augustus de seminar ‘Enzymen in de bakkerij’. Tijdens het seminar kunnen onder...
Stadsbakkerij Broodt in Eindhoven heeft op 19 juni het Skal-certificaat in ontvangst mogen nemen. Daarmee mogen zij de termen ‘bio’ en ‘biologisch’...
Bakker Bertram uit Amsterdam heeft de afgelopen 9 maanden gewerkt aan de ontwikkeling van een Tuinbrood.
Peter Verhagen volgt Cees Hack op als interim-ceo van Sonneveld Group BV. 'Verhagen neemt deze verantwoordelijke positie op zich en onder zijn...