Alles over Brabant

Lars van Dongen maakt het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Lars van Dongen maakt het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Lars van Dongen van Bakkerij Leon van Dongen uit Wagenberg is winnaar geworden van de strijd om Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019. De...

Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 bekend

Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019 bekend

De eerste finalisten voor de verkiezing van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje zijn bekend. Elf namen van professionele bakkers en slagers staan...

Foto: Facebookpagina Björn Cocu

Worstenbroodijs onverwacht succes

IJsmaker Björn Cocu ontwikkelde voor televisieprogramma 't Brabantse Buske speciaal worstenbroodijs. Een ludieke actie wat uitliep op een ongekend...

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje geopend

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje geopend

Omroep Brabant gaat komend jaar voor de 23e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2019. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers,...

Winnaar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018. Foto: Omroep Brabant

Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje komt uit Sleeuwijk

Christiaan van de Vegt van Bakkerij Verba uit Sleeuwijk is winnaar geworden van de strijd om Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2018. Hij werd...

Gedeputeerde Anne-Marie Spierings verrichtte de officiële openingshandeling voor Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018 samen met burgemeester Kees van Rooij, bestuurslid van AgriFood Capital, met Jacinta Dalton van het Galway-Mayo Institute of Technology en Elaine Donohue, programmacoördinator van Galway, European Region of Gastronomy.

Brabants foodjaar zet iedere maand worstenbroodje centraal

Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018 zet tot eind dit jaar iedere maand een eigen worstenbroodje centraal. Vorige week werd tijdens de...

Uitreiking agrofoodpluim aan Rens Kuijten en zijn team
Foto : Wim Hollemans

Brabant als kraamkamer van de eerste Hollandse quinoa-keten

Ondernemers Rens Kuijten en Thomas Hufener breken een lans voor gezond voedsel van eigen bodem. Zij hebben met hun bedrijf Dutch Quinoa Group een...

In het augustusproject werken Bart van Strien, Cindy van Egmond en Dyan van Alderen samen: bierbostel wordt in koekjes verwerkt.

Tien bijzondere projecten bij Europese Regio voor Gastronomie in 2018

Brabant is in 2018 de Europese Regio voor Gastronomie. Dat mondt uit in het project We Are Food, waarin tien bijzondere initiatieven van start gaan...