
Het boek ‘Brood op de plank’, een familiekroniek van drie generaties warme bakkers, verschijnt in maart 2023. Bakkersdochter Bianca Bartels dook in...
Het boek ‘Brood op de plank’, een familiekroniek van drie generaties warme bakkers, verschijnt in maart 2023. Bakkersdochter Bianca Bartels dook in...
In ‘Het Boek der Boeken’ brengt schrijver Ernest van der Kwast een ode aan mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar wel degelijk een...
Het van oorsprong Franse Handboek patisserie verschijnt in een Nederlandse vertaling. 'Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Professionals en...
Banketbakker Nico Dorgelo uit Dedemsvaart heeft een verhalenboek geschreven voor kinderen met dyslexie. Het boek heeft de naam 'De reis naar de...
Ambachtelijk bereid ijs is lekker, maakt blij en is er in allerlei smaken. Maar dat er ook pure wetenschap bij komt kijken, laten ijsmakers Bas van...
In ‘Het Boek der Boeken’ brengt schrijver Ernest van der Kwast een ode aan mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar wel degelijk een...
Van gebak tot vegan hamburger, van sportkleding tot cosmetica en van antivriesmiddel in vaccins tot vervanger van microplastics. De suikerbiet is in...
Bakker Roel Peeters van Bakker Peeters in Kessel heeft het vlaaienboek ‘Vlaai’ geschreven, dat eind oktober is verschenen. Ter promotie maakt hij de...
Het nieuwe boek van Issa Niemeijer-Brown en Rachelle Klaassen ‘Kleine bakkers. Een boek over brood’ verschijnt 20 oktober bij uitgeverij Brandt. Het...
Meester Patissier Rudolph van Veen heeft een nieuw bakboek uit. Het boek met de titel Rudolph's Bakery 2 bevat 130 nieuwe recepten.