grow Recruitment
Bakkerij SoDelicious breidt uit met restaurant
Bakker SoDelicious in het stadsdeel Wyck in Maastricht is uitgebreid met restaurant en traiteur. Voor de inrichting werkte SoDelicious samen met...
Bakker SoDelicious in het stadsdeel Wyck in Maastricht is uitgebreid met restaurant en traiteur. Voor de inrichting werkte SoDelicious samen met...
Brood en bier. Kijk naar de overeenkomsten in de productieprocessen en hoe goed ze samen smaken. We hebben de afgelopen jaren in de sector veel...
De omzet in de winkelbranche blijft dit jaar gelijk aan vorig jaar of daalt zelfs. Dat voorspelt brancheorganisatie INretail, die wel denkt dat...
De Horecava 2019 presenteert opnieuw het InnovationLAB. Deze editie staat volledig in het teken van Food Culture: de manier waarop mensen omgaan met...
Vakmedianet, uitgever van vaktitels zoals Bakkerswereld, Vleesmagazine, Misset Horeca en Distrifood gaat een strategische samenwerking aan met...
Brood en banket worden steeds zichtbaarder op de Horecava. Ook in de editie 2018. Het zegt alles over de waardering van deze producten in de horeca....
Onze wijnimporteur vraagt of wij een stuk of 250 chocoladetruffels kunnen maken. Hij wil ze gewoon betalen, maar staat binnenkort met zijn eigen...
De nietsvermoedende lezer zou kunnen denken dat er een heuse benzine-oorlog is losgebarsten in Hoogeveen. Floor Plaizier kondigde vorige week aan...
In de bakkerij van morgen zijn ambachtelijk vakmanschap, blurring, gezond gemak, meer onlineverkoop en thuisbezorging onontbeerlijk. Ook de keuze om...
Staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid gaat alle gemeenten in Nederland een brief sturen over het zogenoemde blurren. Daarin worden gemeenten...