Abonneren
home
assortiment
recepten
bakkerij
winkelinrichting
mensen
ondernemen
Nieuwsbrieven
Digitale magazine
Adverteren
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
    • home
    • assortiment
    • recepten
    • bakkerij
    • winkelinrichting
    • mensen
    • ondernemen

    Alles over Bakery Sweets Center

    ArtikelStrategie

    Versuikerde broodpasta in snoep, is dat mogelijk?

    Kun je versuikerde broodpasta in snoep verwerken? Om hier achter te komen, gingen studenten Food Innovation op bezoek bij Concorp. Ze zijn in twee...
    Versuikerde broodpasta in snoep, is dat mogelijk?
    NieuwsBakkerij

    Banketbakker en docent, een ideale combinatie?

    Sanne Kalf (23) werkt in de banketbakkerij van Bakkerij Breimer in Lemmer én is leerling-docent bij het Friesland Collega in Leeuwarden. Juist de...
    Banketbakker en docent, een ideale combinatie?
    NieuwsStrategie

    Studenten Friesland College werken de komende drie jaar aan vegan...

    In het restaurant van Friesland College in Leeuwarden vond onlangs de kick-off plaats van een bijzonder project. De komende drie jaar gaan...
    Studenten Friesland College werken de komende drie jaar aan vegan...
    NieuwsStrategie

    Waddenmolen stelt ambities: brood van Groningse tarwe

    De recente Bakery Sweets Session over marktontwikkelingen haakten niet alleen in op de stijgende inkoopkosten, maar ook op de vraag: moeten we zo...
    Waddenmolen stelt ambities: brood van Groningse tarwe
    ArtikelStrategie

    Verkoopprijs verhogen of op zoek naar alternatieven?

    Hoe ver moet een bakker de stijgende inkoopkosten doorberekenen? En zijn er alternatieven? In een Bakery Sweets Session over marktontwikkelingen...
    Verkoopprijs verhogen of op zoek naar alternatieven?
    ArtikelBakkerij

    Procesoperator Hendrik Mulder (26): ‘Bijzonder dat je van een...

    Jonge medewerkers zijn erg belangrijk voor de sector. Zij zorgen voor nieuwe ideeën en weten optimaal hoe je de jongere doelgroep kunt bedienen. In...
    Procesoperator Hendrik Mulder (26): ‘Bijzonder dat je van een...
    NieuwsStrategie

    Bakkers ronden basiscursus succesvol af: ‘opgefrist over de functies...

    Met een certificaat en een bos bloemen sloten de deelnemers de basiscursus Broodbakken aan het Alfa College in Hoogeveen af. De bakkerijsector is met...
    Bakkers ronden basiscursus succesvol af: ‘opgefrist over de functies...
    NieuwsStrategie

    FutureMakers: Ontmoet jouw toekomstige talenten in Groningen

    Na een succesvolle pilot in Leeuwarden afgelopen najaar vervolgt het matchmaking event FutureMakers zijn route, met Groningen als eerstvolgende...
    FutureMakers: Ontmoet jouw toekomstige talenten in Groningen
    ArtikelBakkerij

    ‘Data helpen om voorkeuren van de consument te begrijpen’

    Merel van Westreenen (30) uit Utrecht is productmanager bij Bakkerij Borgesius. Ze houdt zich onder meer bezig met het uitvoeren van data-analyses...
    ‘Data helpen om voorkeuren van de consument te begrijpen’
    ArtikelNieuws

    Waarom kiezen jongeren voor de bakkerijbranche? BSC vraagt het hen

    Bakery Sweets Center (BSC) lanceert op haar website een nieuwe rubriek: TalentZ. Hierin komen enthousiaste jonge mensen aan het woord over hun baan...
    Waarom kiezen jongeren voor de bakkerijbranche? BSC vraagt het hen
    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van wat er speelt?

    Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen