
Werkgeverssymposium: ‘Betrokken werkgeverschap is dé sleutel’
Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe houd je deze medewerkers vast? Hoe zorg je voor een fijne werksfeer waar ruimte is voor...
Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe houd je deze medewerkers vast? Hoe zorg je voor een fijne werksfeer waar ruimte is voor...
Sasindaran Sasikala is 24 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee chihuahua’s in Joure. Hij volgde de opleiding International Business aan de...
In Nederland wordt jaarlijks 150.000 ton brood weggegooid. Daarvan is 50.000 ton nog bruikbaar. Dit kan verwerkt worden tot broodpasta en zo een...
De eerste fase van het retourbroodproject wordt op 10 november afgerond. De resultaten mogen er zijn. Van koekjes tot yoghurt en van stroop tot...
Levi Kuipers (28) is geboren in Hantum en woont samen met zijn vriendin in het centrum van Dokkum. Sinds januari dit jaar is hij werkzaam bij Fortuin...
De verkorte opleiding Broodbakker – de basis van Friesland College & Bakery Sweets Center - is onlangs op bijzondere wijze afgesloten. Vijf cursisten...
Wouter Kloosterman (24) heeft na het afronden van zijn Hbo-opleiding International Business & Languages voor een baan in de zoetwarensector gekozen....
Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. ‘Ik...
Food in Transitie 2030 is het programma waarin levensmiddelenbedrijven zichzelf toekomstbestendig maken. Het programma, dat een initiatief is van...
Christof Thorrez is Vlaamse ijsmaker en creatief brein achter het ijstaartenconcept Surprice, met ijssalons in Houthulst, Heuvelland en Kemmel. Hij...