Alles over Bakeplus

Bakeplus neemt verkoopactiviteiten Braun en Agrano over

Bakeplus neemt verkoopactiviteiten Braun en Agrano over

Bakeplus heeft de verkoopactiviteiten van de bakkerij- en ijsproducten van Braun en Agrano overgenomen van Hela.

Hans Vries is zeer verguld met zijn titel Beste vlaaibakker van Limburg 2023. 'Er is maar één plek, de eerste.' Foto's: Bert Jansen

Vlaaienkoning Hans Vries weet hoe hij moet kiezen

Bakker Vries in Weert is dit jaar de beste vlaaibakker van Limburg. Die benoeming is voor eigenaar Hans Vries de spreekwoordelijke kers op de taart,...

Volop inspiratie op Bakeplus Event: nieuwe creaties om klanten te verleiden

Volop inspiratie op Bakeplus Event: nieuwe creaties om klanten te...

Borrelen, netwerken en volop inspiratie. Dat zijn in het kort de ingrediënten van het Bakeplus Event 2023. Op het event maakten bakkers kennis met de...

Pistache Tree: kleine kerstboompjes met vanille, fruit en pistache. Foto: Zeelandia

Speel in op deze 5 trends en maak je feestdagenassortiment extra...

Vanwege de fors gestegen kosten voor het dagelijkse leven letten consumenten extra op hun uitgaven. Daardoor is het voor de ambachtelijke bakkers...

Gingerbreadman Cookies. Foto: Zeelandia

Vijf tips om optimaal te scoren met je feestdagenassortiment

Sinterklaas en Kerst zijn voor de bakker dé momenten bij uitstek om extra omzet te maken. In dit artikel geven leveranciers een aantal tips om...

De kindersnuitjes zullen zich over enkele maanden weer verheugen op de komst van de Sint. De bakker kan daarin een 'smakelijke' rol spelen. Foto: ANP

De zomer in met de ideeën-mijter op, Bakeplus maakt actiepakket bekend

Ondernemen is vooruitzien. En inplannen. Voor wie bij deze zomerse temperaturen alvast een 'mijter' wil opzetten, hierbij enkele inspiratie-ideeën...

Foto: Herbert Wiggerman

Ontwikkeling grondstofprijzen: prijsdaling broodmixen verwacht

De prijzen voor de basis-ingrediënten in de bakkerij zijn enorm gestegen. Datzelfde geldt voor van dextrose, melkpoeder en gluten. Hierdoor zijn ook...

Maurice Burger van BakePlus tijdens een workshop ijs(taart)bereiding, bavaraisebereiding met ijsgrondstoffen en taart decoreren.

Maurice Burger over de bakkerswinkel van de toekomst: 'Maatwerk met...

De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...

Aan ronde tafels konden bakkers een uur lang diverse smaken en verfrissende ideeën opdoen.
Foto's: Herbert Wiggerman

Bakeplus Event inspireert ruim 350 bezoekers - met fotoverslag

Het Bakeplus Event Wereldse Smaken bij De Kaap in Zoelen op 19 en 20 september trok ruim 350 bezoekers. De beurs was geheel anders van opzet dan haar...

Paul van Pelt toont samen met Yonne Vermeulen de aftelkalender aan de vakbladpers.

Paul van Pelt neemt afscheid van de bakkerijsector: 'Het begint...

Na 46 jaar met veel plezier in de bakkerijsector gewerkt te hebben, gaat Paul van Pelt met pensioen. Tijdens het Bakeplus-event op 19 en 20 september...