
Gezondheid, gezondheidsclaims, minder koolhydraten en vegan zijn volgens Eric Tijhof van Bakels Senior de belangrijkste broodtrends. Deze...
Gezondheid, gezondheidsclaims, minder koolhydraten en vegan zijn volgens Eric Tijhof van Bakels Senior de belangrijkste broodtrends. Deze...
Vegan is een wereldwijde trend, die mogelijkheden schept voor de gehele bakkerijsector. Dat is reden voor Bakels om samen met haar wereldwijde...
Het gebruik van kruiden, de verhouding tussen bloem en suiker, een rustige bereiding en het bakken op een constante en niet te hoge temperatuur. Deze...
Bakels Senior zet een totaalformule in de markt om mkb-bakkers te ondersteunen op product-, promotioneel en marketingniveau. Doel is de bakker te...
Het sportieve netwerkwielerfestijn Tour de Bakker gaat door in 2020, maar anders dan de betrokken bakkers en toeleveranciers gewend zijn. Tour de...
De coronacrisis heeft deze zomer invloed op het koopgedrag van consumenten. Meer mensen blijven thuis of gaan op vakantie in eigen land en willen...
Het begrip ‘to go’ is al enige tijd een trend in de foodwereld. Niet alleen warme en koude drankjes worden verpakt om te kunnen worden meegenomen;...
Teffbrood is aan een opmars bezig. Al 250 bakkers maken nu gebruik van de Bakels Teffbroodmix. Alexander Bekkers uit Veghel is een van hen. ‘Ik ben...
De verkoop van cake in de bakkerij een boost geven, dat is het doel van het nieuwe concept Cake To Go dat Bakels Senior in Weesp deze maand lanceert....
Het bieden van toegevoegde waarde speelt bij de grondstofkeuze van bakkers een steeds grotere rol. Denk bijvoorbeeld aan brood dat veel eiwit bevat,...