
Half maart mochten we weer… na bijna 2 jaar eindelijk weer op stap met de Bakery Society. Omdat we elkaar al zo lang niet gezien hadden en geen RUIGE...
Half maart mochten we weer… na bijna 2 jaar eindelijk weer op stap met de Bakery Society. Omdat we elkaar al zo lang niet gezien hadden en geen RUIGE...
Bakken, bakken en nog eens bakken! Dat is wat de kandidaten aan het ROC van Amsterdam deden voor hun eindexamen Boulanger 4. Vlak daarvoor vertelde...
In de weekendbijlage van Het Parool begin juli geeft De grote croissanttest antwoord op de vraag: Wat is de beste croissant van Amsterdam? Bij 26...
De opleiding Boulanger niveau 4 aan de ROC Elandsstraat in Amsterdam scoort hoog op tevredenheid. Zowel bij leerlingen als in het bedrijfsleven. Wat...
De initiatiefnemers achter het Eberhardje organiseren een crowdfundingsactie om het koekje naar de consumentenmarkt te brengen. Op deze manier...
Bijenkorf Amsterdam opent haar Patisserie donderdag 4 juni met een eigen entree. Met de opening geeft de Bijenkorf banket weer een prominente plek op...
De Brazilaanse ondernemers van Sweet Bob, die in 2016 de eerste brigadeirowinkel in Nederland openden, hebben afgelopen week hun tweede shop in de...
Op het voormalige adres van bakkerij en patisserie Bakkerij Schouten in Amsterdam Slotervaart opent maandag 25 november de 100 procent plantaardige...
Lindt opent donderdag 17 oktober de eerste Amsterdamse Lindt boutique. De winkel aan de Heiligeweg biedt de grootste premium chocoladecollectie van...
Baking Lab aan de Linnaeusstraat in Amsterdam houdt op 5 en 6 oktober desemworkshops voor kinderen, onder het motto: brood bakken is wetenschap! Kids...