
Desserts in de spotlight tijdens Sigep 2023
SIGEP keert van 21 tot en met 25 januari terug in Rimini Exo Center. Meer dan duizend exposerende merken nemen deel aan de 44e editie van ‘The Dolce...
SIGEP keert van 21 tot en met 25 januari terug in Rimini Exo Center. Meer dan duizend exposerende merken nemen deel aan de 44e editie van ‘The Dolce...
De Franse baguette is toegevoegd aan de lijst van immaterieel cultureel erfgoed. Dat heeft de VN-organisatie bekendgemaakt. De directeur-generaal...
In een bomvol Abe Lenstra Stadion in Heerenveen zijn woensdag 9 november de Nederlands kampioenen brood-, banket- en koekbakken bekendgemaakt. Aan...
Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...
Bakkerij Floor van Lieshout bestaat honderd jaar. Dat gaat de familie vieren met groot feest in Poppodium 013. Daarbij treden artiesten op als Tino...
We leven al enkele jaren in crisis. Corona heeft plaatsgemaakt voor de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne in het dagelijkse gesprek. Waar de eerste...
Banketbakkerij Jan de Boer in Vlaardingen is volgens eigenaren Martin en Diana Huygen nog de enige bakkerij waar ijzerkoekjes tussen twee ijzers...
Erno de Winkel en Sander de Rooij openen zaterdag de deuren van hun nieuwe bakkerij aan het Marktplein in Brummen. Na de brand in 2019 werden klanten...
Er bestaan naar schatting 300.000 eetbare planten, maar de mens eet vooral tarwe, rijst en aardappelen. Kunnen we ons menu uitbreiden? Bloemen gaan...