FreshRecruitment
Gommans gaat opnieuw voor Meester-titel: 'De handdoek in de ring...
Na eerdere deelname in 2022, waarbij de felbegeerde titel nét buiten bereik bleef, is bakker Bas Gommans uit Sevenum vastbesloten in 2025 wél de...
Na eerdere deelname in 2022, waarbij de felbegeerde titel nét buiten bereik bleef, is bakker Bas Gommans uit Sevenum vastbesloten in 2025 wél de...
In Frankrijk wordt de baguette op een bijzondere wijze geëerd. De Franse postleverancier La Poste heeft namelijk een postzegel met broodgeur op de...
Chocolaterie Pierre is van één van de allerkleinste chocolaterieën uitgegroeid tot een van de grootste, ambachtelijke chocolaterieën in Nederland....
Er bestaan naar schatting 300.000 eetbare planten, maar de mens eet vooral tarwe, rijst en aardappelen. Kunnen we ons menu uitbreiden? Bloemen gaan...
Tom van Otterloo slaakt een noodkreet. Want in Nederland is het aandeel brood dat wordt verkocht bij ambachtelijke bakkerijen volgens de jongste...
SIGEP keert van 21 tot en met 25 januari terug in Rimini Exo Center. Meer dan duizend exposerende merken nemen deel aan de 44e editie van 'The Dolce...
De Franse baguette is toegevoegd aan de lijst van immaterieel cultureel erfgoed. Dat heeft de VN-organisatie bekendgemaakt. De directeur-generaal...
In een bomvol Abe Lenstra Stadion in Heerenveen zijn woensdag 9 november de Nederlands kampioenen brood-, banket- en koekbakken bekendgemaakt. Aan...
Bakker Klootwijk produceert veel met behulp van het roomboterbladerdeeg van Van der Pol. Zo vinden tienduizenden roomboteramandelletters jaarlijks...
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...