Alles over Algemeen

‘’De drijfveer voor scheidend hoofdredacteur Marijke Buijs is altijd geweest om haar lezers echt centraal te stellen.’’ (Foto: Jan Willem Schouten)

Marijke Buijs vertrekt als hoofdredacteur

De directie van Vakmedianet heeft, in goed overleg met Marijke Buijs, besloten dat zij het bedrijf officieel per 1 augustus gaat verlaten. Marijke,...

Foto: Jan Willem Schouten

Video: 'Traditioneel paasei blijft trekker

De paastijd is en blijft een belangrijke omzetpiek, ook voor de Achterhoekse topchocolatier Hans Hulshof. Hij pakt uit met een luxe afgewerkt en rijk...

Houden we ons 
aan de afspraak?

Houden we ons aan de afspraak?

Recentelijk is het RIVM-rapport Herformuleringsmonitor 2014 uitgebracht. Hierin werd de vergelijking tussen 2011 en 2014 getrokken over de stand van...

Opscheppen 
met eten

Opscheppen met eten

Food is hot! Verhalen over voeding in ieder geval. Kijk de top tien meest verkochte boeken er maar op na. Boeken als 'Powerfood', 'Jamie's Comfort...

Klantenbinding

Klantenbinding

Hoe ga je zorgen dat je klant nog eens terugkomt? Met andere woorden: hoe ga je zorgen dat de keus elke keer op jouw winkel valt? Je zou verwachten...

Menno Neutel, accountmanager ambacht bij Koopmans Meel. Foto: Koopmans Meel

Video: 'Logisch voor Koopmans Meel om Grip op je bakkerij te...

Voor Koopmans Meel was het 'eigenlijk heel logisch om het concept Grip op je bakkerij te ondersteunen'. Dat zegt Menno Neutel, accountmanager ambacht...

Chef  banketbakkerij Erwin Zwierenberg van Banketbakkerij Jolink tijdens de productie van paasadvocaatschelpen. Foto: Jan Willem Schouten

Video: 'Paasadvocaatschelp heel rationeel te maken product

De paasadvocaatschelp is een opvallende verschijning in het paasassortiment van Banketbakkerij Jolink in Brummen. Voor Jolink geldt dat alles...

Chocolatier en patissier Arthur Tuytel
Foto: Jan Willem Schouten

Video: 'Met de receptuur kunnen bakkers meerdere kanten op

Arthur Tuytel spoort bakkers aan actiever te innoveren en helpt ze graag een handje. 'Met deze receptuur kunnen bakkers meerdere kanten op. Ze moeten...

Geef ons heden ons dagelijks brood

Geef ons heden ons dagelijks brood

Vorig jaar waren de boeken Broodbuik en De Voedselzandloper zeer populair. Nu de hype van deze anti-broodboeken wat overgewaaid lijkt te zijn, is het...

Geen stroom, 
geen omzet

Geen stroom, geen omzet

Patsboem. Meteen viel alles uit. Ik was eigenlijk opgelucht dat ook bij de buren alles donker was, en op straat stonden veel mensen stil te kijken....