
Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...
Het vaststellen van de objectieve waarde van een bedrijf is vaak lastig. Dat daar niet één vaste methode voor is, zegt al voldoende. Bij...
Voor meergranenbrood is ’Hoe donkerder, hoe gezonder’ een hardnekkige misvatting bij consumenten. Daarom heeft het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC)...
Waar goede producten te koop zijn, is duidelijk: brood bij de ambachtelijke bakker, vlees bij de ambachtelijke slager. Voor diensten is dat niet...
Door de vergrijzing in de bakkerijbranche zijn er de laatste tijd weer diverse bakkersbedrijven die te kop worden aangeboden. De verkoop van een...
Hoe help je de ambachtelijke bakker vooruit, met aandacht voor topkwaliteit en vanuit de behoefte van de moderne consument? Met deze uitdaging start...
Pascal Derksen is per februari 2021 begonnen als senior accountmanager bij Foodline System, groothandel in machines voor de voedingsindustrie.
Bakkerij Van de Kletersteeg in Hoogland maakt met behulp van moderne apparatuur en ouderwets vakmanschap ‘puur natuur’ brood. De bakker heeft het...
De tiende editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken, vindt 3, 4 en 4 november plaats. Ook het...
U heeft last van een lekkage in de bakkerij en huurt het pand van een verhuurder. U heeft de verhuurder al aangesproken op de lekkage, maar deze is...
Veel werkgevers, zoals bakkers, hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk...