Bakkerswereld Nieuws, kennis en carrière

  • home
  • abonneren
  • bakkersgids
  • digitaal magazine
  • whitepapers
Spring naar menuBakkerswereldHome Evenementen Bakkersgids

Navigatie

  • home
    • nieuws
    • nieuwsbrief
  • het recept
    • chocolade
    • banket
    • boter & margarine
    • oliebollen
  • de bakkerij
    • allergenen
  • de winkel
    • virtuele toer
    • pasen
  • mensenwerk
    • arbo
    • gezondheid
  • strategie
    • bakkersvak
    • bakkerijmonitor
    • bedrijfsvoering
    • bedrijfsoverdracht
    • communicatie en internet
    • europain
    • iba 2018
  • video
  • virtuele toer
  • dossiers
    • arbo
    • bakkerijmonitor
    • bakkersvak
    • banket
    • bedrijfsvoering
    • boter & margarine
    • chocolade
    • europain
    • fruit & gelei
    • gezondheid
    • iba 2018
    • oliebollen
    • pasen
  • vacatures

nieuws over koeling

  • Bakkersbeurs 2828 80x53

    Emondt neemt KMI over

    toonbanken 18 jan 2018
  • 4ac99ec9da6265734510d3d0734edd31 e1495529848210 80x60

    Congres over actuele stand van zaken koudemiddelen en duurzame oplossingen

    Koel- & vriesapparatuur 23 mei 2017
  • Thermo king e1471597883693 80x54

    Thermo King Transportkoeling treedt toe tot GreenDeal Zes

    transport 19 aug 2016

achtergrondartikelen over koeling

  • Foto 2 80x50

    Trends op het gebied van koelen en vriezen

    Emondt 30 apr 2018
  • 2. emondt foto 2 artikel beursnoviteiten meerdere eetmomenten op de dag 80x53

    Emondt presenteert het nieuwe shoppen op de Bakkersvak

    Emondt 25 feb 2018

Deze maand in Bakkerswereld:

Broodtrends anno 2019
Stijgende vraag naar ‘schone’ producten
Ruiken, proeven, beleven
Horecava 2019
Stap voor stap
Kartoffelbrood
Nieuwe columnist
Rien Kos (directeur Van der Pol)



Gratis ‘speeddate’ op vakbeurs met Bakkerswereld-consultants

Wat kan ik doen om mijn klanten te binden of meer klanten te krijgen? Waar moet ik beginnen als ik mijn bedrijf wil overdragen? Stoppen met werken. Kan dat eigenlijk wel? Iedere ondernemer vraagt zich wel eens af wat zijn positie in de markt is en hoe hij succesvoller kan ondernemen. Om antwoorden te krijgen op deze en andere ondernemersvragen, kunnen bakkers tijdens Bakkersvak speeddaten in de stand van Bakkerswereld. Hier geven onze adviseurs Sandra Klein Lenderink, Jan Buitelaar, Friso Berghuis en Joep Gommans acte de présence.

 


Gratis nieuwsbrief Bakkerswereld.nl

Niets missen van Bakkerswereld.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; zo’n 9.500 bakkers gingen u al voor!


Gratis Bakkersgids

In deze gratis Bakkersgids vindt u een overzicht van alle toeleveranciers voor Bakkers, overzichtelijk gerubriceerd. Neem een kijkje

Artikelen

  • het recept
  • de bakkerij
  • de winkel
  • mensenwerk
  • strategie

Uitgelicht

  • bedrijfsoverdracht
  • chocolade
  • communicatie en i...
  • criminaliteit
  • whitepapers: grat...

Volg bakkerswereld

  • twitter
  • rss
  • facebook

Events

  • foodvisie

Service

  • nieuwsbrief
  • contact
  • abonneren
  • adverteren
  • werken bij vakmed...
vakmedianet

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies