TOP ontwikkelt plantaardige vervangers voor ei
Technologiebedrijf TOP heeft een volledig plantaardige vervanger voor vloeibaar heelei geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het product al op kleine...
Technologiebedrijf TOP heeft een volledig plantaardige vervanger voor vloeibaar heelei geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het product al op kleine...
Dawn heeft de ambitie om te groeien in de Europese markt. De overname van Royal Steensma draagt daaraan bij, zegt Steven Verweij, President Dawn...
De Crompouce, vegan gebak, de eiwittransitie, suiker- en zoutverlaging en voedselveiligheidsissues. De bakkerijsector is de laatste maanden van 2023...
Dawn Foods heeft Royal Steensma overgenomen. De overname omvat vier productiefabrieken in Nederland, een productiefaciliteit in Thailand en een...
Het aantal gedwongen ontslagen bij Zeelandia in Zierikzee blijft beperkt tot 33. Voor de betrokken medewerkers is een sociaal plan afgesproken met de...
Bakels Senior tot winnaar uitgeroepen van Toponderneming B2B van Zeewolde. Dat komt mede door de innovatieve productontwikkeling, het ultramoderne...
Detlef Hartmann van La Lorraine Bakery Group ziet de vraag naar halffabricaten toenemen. 'Dit heeft te maken met de krapte op de arbeidsmarkt, maar...
Het van oorsprong Ierse bedrijf Kerry introduceert een plantaardig alternatief voor ei. Volgens Kerry bespaart het ingrediënt kosten en jaagt de...
Ontwikkelingen op de grondstoffen- en wereldmarkt kunnen ertoe leiden dat de prijzen van grondstoffen opnieuw omhoog gaan. Klimaatverandering en...
De prijzen voor de basis-ingrediënten in de bakkerij zijn enorm gestegen. Datzelfde geldt voor van dextrose, melkpoeder en gluten. Hierdoor zijn ook...