Resultaten Partner of Choice-onderzoek bekend - wie voeren de lijst aan?

Resultaten Partner of Choice-onderzoek bekend - wie voeren de lijst aan?

Bakkerswereld presenteert vandaag de resultaten van het leveranciersoverzicht 'Partner of Choice'. Met welke leveranciers doen bakkers graag zaken? In 9 categorieën gaven bakkerij-ondernemers antwoord op deze vraag.

Doel van het onderzoek is om bakkers op weg te helpen bij het maken van de juiste keuzes in toeleveranciers. Daarvoor zijn 9 relevante werkgebieden geselecteerd waarover 538 professionals uit de bakkerij iets hebben gezegd.

Welke leveranciers staan per onderstaande categorie aan de top? En wie zijn de challengers ofwel, wie gaan de uitdaging aan om volgend jaar in de top te staan?

  1. Grondstoffen 
  2. Machines 
  3. Verpakkingen 
  4. Speciaalgrondstof
  5. Koeling 
  6. Bake/make-off 
  7. Ovens 
  8. Advies 
  9. Automatisering 

Klik hier voor de resultaten in het Partner of Choice-magazine

Chris en Gerard Vreugdenhil zijn de vierde generatie. De broers focussen heel bewust op één winkel. Foto's Dennis Wisse
strategie

Vreugdenhil: 'Zodra je denkt dat je het voor elkaar hebt, boer je...

Bakkerij Vreugdenhil is al decennialang een gevestigde naam in Maasdijk. Ze trekt klanten uit de wijde omgeving. Het geheim van dit succes ligt volgens Chris Vreugdenhil in het feit dat continu wordt gestreefd naar het allerhoogste kwaliteits- en serviceniveau. 'Voor mijn broer en mij is dat een tweede natuur.'

Foto: Bake for Life
strategie

Kort nieuws: Bake for Life Rally start en finisht bij Wiltink,...

In dit overzicht vind je korte nieuwsberichten uit de bakkerij- en voedingsbranche. Ze worden hier gebundeld en aangevuld met nieuwe berichten. Onder meer: de Bake for Life Rally op 17 mei start en finisht bij Bakkerij Wiltink; Bakkerij Keilekker komt met een carnavalskraker.

bakkerijen

Bakkerswereld nummer 1 2025

In dit nummer niet alleen aandacht voor Pasen en Bakkersvak 2025. De visie van Bakkerij Vreugdenhil wil je niet missen: 'Streven naar het allerhoogste is onze tweede natuur.' Machines reviseren is geen alledaagse klus, maar wel heel belangrijk voor bakkers. De Knollentuin bakt al 50 jaar met succes biologisch brood. En Joep Gommans wil verspilling nu eens écht tegengaan.

Foto: Shutterstock
strategie

Regelgeving 2025: dit zijn de belangrijkste veranderingen (en...

Het is goed om stil te staan bij de veranderingen in wet- en regelgeving voor ondernemers in de bakkerijsector. Mocht je als ondernemer nog niet alle aanpassingen hebben doorgevoerd dan heb je nu de gelegenheid om je bedrijfsvoering in lijn te brengen met de actuele wet- en regelgeving.