Rubia patisserie start actie voor het Deventer Ziekenhuis

Rubia patisserie in Deventer wil het zorgpersoneel van het Deventer Ziekenhuis een hart onder de riem steken. Daarom is eigenaresse Cynthia van der Giessen een bijzondere actie gestart. Gasten worden gevraagd een gebakje extra af te rekenen en te doneren aan de ziekenhuismedewerkers.
Foto's: Facebook

Cynthia van der Giessen heeft op 1 april Rubia patisserie geopend in de binnenstad van Deventer. Een luxe patisseriezaak, waar klanten kunnen winkelen, een kop koffie kunnen drinken en een kijkje kunnen nemen in de open keuken.

Helaas opende Van der Giessen haar bedrijf midden in de eerste horecasluiting. ‘We kregen dus meteen een flinke klap te verwerken’, blikt de onderneemster terug. ‘We begonnen net een beetje op te krabbelen, vooruit te kijken en voorzichtig te investeren om mooie dingen voor de Kerst te kunnen maken. En toen kwam de tweede horecasluiting. Gelukkig mag onze winkel openblijven en zien we onze (vaste) gasten nog steeds. Wij zoeken zelf geregeld naar wat wij kunnen doen als individu/ bedrijf om mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken en we merkten dat deze behoefte ook bij onze klanten/ gasten speelt.’

Daarom startte ze afgelopen weekend een actie voor het Deventer Ziekenhuis. ‘We vragen onze gasten een gebakje extra af te rekenen en te doneren aan de medewerkers van het Deventer Ziekenhuis. Men kan zowel in de winkel als online doneren’, aldus de onderneemster. Eind november hoopt ze een heleboel gebakjes naar het ziekenhuis te brengen.