Digitale magazines

bakkerijen

Bakkerswereld nummer 1 2025

In dit nummer niet alleen aandacht voor Pasen en Bakkersvak 2025. De visie van Bakkerij Vreugdenhil wil je niet missen: 'Streven naar het allerhoogste is onze tweede natuur.' Machines reviseren is geen alledaagse klus, maar wel heel belangrijk voor bakkers. De Knollentuin bakt al 50 jaar met succes biologisch brood. En Joep Gommans wil verspilling nu eens écht tegengaan.

strategie

Bakkerswereld nummer 8 2024

De bakkerij van de toekomst. Ondernemers vertellen in dit magazine hoe zij daarnaar kijken. Ook nieuwe technieken en manieren van aansturen komen aan bod, net als consumententrends.

Bakkerswereld

Bakkerswereld nummer 7 2024

Social media is een onmisbaar instrument geworden om (nieuwe) klanten te bedienen. Veel consumenten willen eerst online bekijken wat de bakker, patissier of chocolatier in huis heeft.

Bakkerswereld

Bakkerswereld nummer 6 2024

De decembermaand is voor bakkers synoniem aan recorddrukte. Dat vraagt ook behoorlijk wat van de medewerkers én van degenen die de planning voor hun rekening nemen. Hoe zet je als bakker je personeel zo goed en efficiënt mogelijk in tijdens deze periode?

ingredienten en grondstoffen

Bakkerswereld nummer 5 2024

Grondstoffen zijn het hoofdonderwerp in het septembernummer van Bakkerswereld. Maar er komen nog zovele andere mooie verhalen aan bod. Over ondernemers Ireen en Patrick Pijpers uit Venlo, onderzoek naar darmgezondheid, trends.

Bakkerswereld

Bakkerswereld nummer 4 2024

In hoeverre leggen banketbakkerijen zich toe of besteden aandacht aan vegan producten? Dit magazine gaat daarover.

ondernemen

Bakkerswereld nummer 3 2024

Voor u ligt het eerste nummer van Bakkerswereld waar een frisse lentebries doorheen heeft gewaaid. Met extra aandacht voor personeelsbeleid en het vinden en binden van medewerkers. Veel leesplezier!

klantenbinding

Bakkerswereld nummer 2 2024

Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred Brouns en Daisy Jonkers over Well on Wheat: de (non-)effecten van gluten en tarwe op de gezondheid.

Bakkerswereld

Bakkerswereld nummer 1 2024

In het jongste nummer van Bakkerswereld in 2024 een exclusief interview met de nieuwe NBOV-voorzitter Daniëlle Uljee. Verder onder meer een uitgekiend recept voor koolhydraatarm brood van Hans Som, Colinda ten Have over haar Paas-assortiment, en de jaarcijfers over 2023 van BakkerijMonitor. Dit en meer in Bakkerswereld nummer 1.

Bakkerswereld

Bakkerswereld nummer 9 2023

Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en suikerreductie. Maar ook traditionelere producten vangen de aandacht: amandelstaven, oliebollen, een gevulde kerstcroissant, waar u geheel merkenvrij zelf een naam voor mag bedenken.