FreshRecruitment
Voedingscentrum past criteria Schijf van Vijf aan: dit zijn de 5...
Het Voedingscentrum hanteert verschillende criteria om vast te stellen of een voedingsmiddel in de Schijf van Vijf valt. Het instituut stelt enkele...
Het Voedingscentrum hanteert verschillende criteria om vast te stellen of een voedingsmiddel in de Schijf van Vijf valt. Het instituut stelt enkele...
In de sector lijkt het wat stil rondom het project Bakkerszout 2.0, maar achter de schermen is het traject in volle gang. Van de 42...
Het project Bakkerszout 2.0 krijgt steeds verder vorm. Grootbedrijf en ambacht zien het belang van een gezondere zoutsamenstelling in brood voor...
Steeds meer consumenten kiezen voor gezonde voeding. Bakkers kunnen meeliften op deze trend. Bijvoorbeeld door het suiker- en zoutgehalte te...
De NVB en FrieslandCampina zetten suikerreductie in gebak op de kaart. Er valt immers gezondheidswinst te behalen bij het terugdringen van...
Magnesiumproducent Nedmag lanceert een nieuw product onder de merknaam Pure Health & Earth. Hiermee richt de producent zich op zowel zoutreductie in...
Het project Bakkerszout 2.0 getuigt van verdere volwassenwording van de sector. Doel is natrium in bakkerszout te verlagen en het zout te verrijken...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
NS Retail werkt op en rond treinstations aan een breder aanbod van gezonde(re) producten. Dat moet een verantwoorde keuze voor de reiziger...
Het best scorende meergranenbrood in de supermarkt is het donker meergranen van de Lidl, zo blijkt uit een test van de Consumentenbond. Lidl durft...