
Zes tips om het assortiment nóg gezonder te maken
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
NS Retail werkt op en rond treinstations aan een breder aanbod van gezonde(re) producten. Dat moet een verantwoorde keuze voor de reiziger...
Het best scorende meergranenbrood in de supermarkt is het donker meergranen van de Lidl, zo blijkt uit een test van de Consumentenbond. Lidl durft...
De bakkerijbranche gooit hoge ogen in de Nederlandse levensmiddelensector als het gaat om zoutreductie. Vandaag maakt zij nieuwe stappen in deze...
Obesitas, een toenemend aantal sterfgevallen door ongezonde voeding, hoge zorgkosten. Het is de overheid er alles aangelegen om Nederlanders gezonder...
HAS Bedrijfsopleidingen heeft dit jaar weer een breed aanbod van foodcursussen. De markt vraagt om informatie en daar speelt het opleidingscentrum...
Zoutreductie is een schoolvoorbeeld van hoe producenten kunnen omgaan met de gezondheid van de consument. Voor het derde jaar op rij is de...
HAS Hogeschool is begonnen met het nieuwe studiejaar, waarin opnieuw diverse cursussen op poten worden gezet. De eerste in oktober gaat over zout- en...
Door ontwikkelingen als personeelsbezetting, kostprijs en consumentenwensen is het gebruik van bake-off en make-off producten ongekend populair. Met...
Afspraken tussen de voedingsindustrie en het ministerie van VWS uit 2014 om minder zout en suiker te gebruiken, hebben maar beperkt effect gehad. Dat...