Abonneren
home
assortiment
recepten
bakkerij
winkelinrichting
mensen
ondernemen
Nieuwsbrieven
Digitale magazine
Adverteren
Vacatures
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
    • home
    • assortiment
    • recepten
    • bakkerij
    • winkelinrichting
    • mensen
    • ondernemen

    Alles over Zout

    ArtikelStrategie

    Bakkerij zet in op nieuwe samenstelling bakkerszout: minder natrium,...

    De bakkerijbranche gooit hoge ogen in de Nederlandse levensmiddelensector als het gaat om zoutreductie. Vandaag maakt zij nieuwe stappen in deze...
    Bakkerij zet in op nieuwe samenstelling bakkerszout: minder natrium,...
    NieuwsDe bakkerij

    Zoutgehalte in brood voor derde jaar op rij stabiel

    Zoutreductie is een schoolvoorbeeld van hoe producenten kunnen omgaan met de gezondheid van de consument. Voor het derde jaar op rij is de...
    Zoutgehalte in brood voor derde jaar op rij stabiel
    NieuwsDe bakkerij

    HAS komt met nieuwe foodcursussen - steek uw licht op

    HAS Hogeschool heeft diverse food-cursussen in ontwikkeling. Onderstaande zijn interessant voor de bakkerij.
    HAS komt met nieuwe foodcursussen - steek uw licht op
    NieuwsDe bakkerij

    HAS begint studiejaar met workshop zout- en suikerverlaging

    HAS Hogeschool is begonnen met het nieuwe studiejaar, waarin opnieuw diverse cursussen op poten worden gezet. De eerste in oktober gaat over zout- en...
    HAS begint studiejaar met workshop zout- en suikerverlaging
    NieuwsDe bakkerij

    RIVM ziet maar kleine stappen in zout- en suikerreductie

    Afspraken tussen de voedingsindustrie en het ministerie van VWS uit 2014 om minder zout en suiker te gebruiken, hebben maar beperkt effect gehad. Dat...
    RIVM ziet maar kleine stappen in zout- en suikerreductie
    ArtikelStrategie

    Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens...

    Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Directeur Zeelandia Belux Marc...
    Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens...
    ArtikelStrategie

    Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens...

    Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Marc Cuypers, directeur Zeelandia...
    Zeelandia: 'Gezond eten is nog belangrijker geworden tijdens...
    ArtikelNieuws

    Zoutmonitor laat opnieuw (lichte) daling zouttoevoeging zien

    Opnieuw hebben bakkerijen in het grootbedrijf de zouttoevoeging op brood verminderd; de gemiddelde toevoeging van zout op droge stof ligt in 2020 op...
    Zoutmonitor laat opnieuw (lichte) daling zouttoevoeging zien
    ArtikelDe bakkerij

    Kleverig deeg: 4 methoden om dit te bestrijden

    Dat zout invloed heeft op kleverigheid van deeg is algemeen bekend. Het is mede daarom des te opmerkelijker dat de bakkerijsector zo goed is...
    Kleverig deeg: 4 methoden om dit te bestrijden
    ArtikelDe bakkerij

    Brood, de basis - wat moet erin, wat kan erin?

    Het ware verhaal over brood, daarvoor moet je bij de vakman zijn, een goede bakker die de bereiding van brood vanaf de basis kent. Een kenner die de...
    Brood, de basis - wat moet erin, wat kan erin?
    Nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van wat er speelt?

    Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen