
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...
NS Retail werkt op en rond treinstations aan een breder aanbod van gezonde(re) producten. Dat moet een verantwoorde keuze voor de reiziger...
De bakkerijbranche gooit hoge ogen in de Nederlandse levensmiddelensector als het gaat om zoutreductie. Vandaag maakt zij nieuwe stappen in deze...
Zoutreductie is een schoolvoorbeeld van hoe producenten kunnen omgaan met de gezondheid van de consument. Voor het derde jaar op rij is de...
HAS Hogeschool heeft diverse food-cursussen in ontwikkeling. Onderstaande zijn interessant voor de bakkerij.
HAS Hogeschool is begonnen met het nieuwe studiejaar, waarin opnieuw diverse cursussen op poten worden gezet. De eerste in oktober gaat over zout- en...
Afspraken tussen de voedingsindustrie en het ministerie van VWS uit 2014 om minder zout en suiker te gebruiken, hebben maar beperkt effect gehad. Dat...
Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Directeur Zeelandia Belux Marc...
Leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia maakte onlangs bekend de bakkerijtak van Wouters over te nemen. Marc Cuypers, directeur Zeelandia...
Opnieuw hebben bakkerijen in het grootbedrijf de zouttoevoeging op brood verminderd; de gemiddelde toevoeging van zout op droge stof ligt in 2020 op...