
Werken bij hoge temperaturen kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om...
Werken bij hoge temperaturen kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om...
We naderen de zomer en de bijbehorende zomervakantie. Een periode die vaak synoniem is voor een gezapige verkoop. Maar dat hoeft niet zo te zijn....
De zomer is in aantocht en dat betekent ook dat er weer vliegen in de bakkerij of de winkel terecht komen. Een vliegenlamp is hiervoor de oplossing....
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Toen de redactie me vroeg input te leveren voor een artikel over het zomerassortiment, het hoofdthema van deze editie, zei ik ‘kun je niet iemand...
Het buiten genieten van eten en drinken heeft tijdens corona een vlucht genomen. Dit zal blijven, ook nu er weer meer mag, voorspelt Sandra van...
Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze brownie met crème fraîche en roodfruit.
Puratos heeft onderzoek gedaan naar het post-Covid of post-lockdown gedrag van consumenten. Hieruit blijkt onder meer dat zowel de prijs als de...
Het is even na half één. Mijn enige en favoriete schoondochter heeft net brood gehaald. De geur ervan brengt me in een flits terug naar 1988.
Het caloriearme ijsmerk Oppo Icecream introduceert de nieuwe smaken Very Almondberry en Simply the Zest. Dat wordt dit weekend gevierd. Dan worden...