grow Recruitment
Van yoghurtbombe tot citroenpizzakoek: verras je klant met een zomers...
De vakantie is een uitgelezen kans voor ambachtelijke bakkers om de klant extra te verrassen. Dat kan met zomerse lekkernijen op basis van vruchten...
De vakantie is een uitgelezen kans voor ambachtelijke bakkers om de klant extra te verrassen. Dat kan met zomerse lekkernijen op basis van vruchten...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Werken bij hoge temperaturen kan risico's met zich meebrengen. Wat kunnen ondernemers doen als het kwik flink stijgt en welke maatregelen zijn er om...
We naderen de zomer en de bijbehorende zomervakantie. Een periode die vaak synoniem is voor een gezapige verkoop. Maar dat hoeft niet zo te zijn....
De zomer is in aantocht en dat betekent ook dat er weer vliegen in de bakkerij of de winkel terecht komen. Een vliegenlamp is hiervoor de oplossing....
Toen de redactie me vroeg input te leveren voor een artikel over het zomerassortiment, het hoofdthema van deze editie, zei ik 'kun je niet iemand...
Het buiten genieten van eten en drinken heeft tijdens corona een vlucht genomen. Dit zal blijven, ook nu er weer meer mag, voorspelt Sandra van...
Het zachtfruitseizoen is aangebroken. Patissier Jurgen Koens heeft diverse recepten ontwikkeld, waaronder deze brownie met crème fraîche en roodfruit.
Puratos heeft onderzoek gedaan naar het post-Covid of post-lockdown gedrag van consumenten. Hieruit blijkt onder meer dat zowel de prijs als de...
Het is even na half één. Mijn enige en favoriete schoondochter heeft net brood gehaald. De geur ervan brengt me in een flits terug naar 1988.