
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
Zeelandia dicht dé smaak van de feestdagen toe aan Crème Brûlée. ‘Daarmee is het altijd feest; de ultieme smaak voor de feestdagen’, vertelt Don...
Zo’n 200 kinderen uit het hele land betraden zaterdag 25 juni hét walhalla van de voetballerij: de KNVB Campus in Zeist. Ze kregen er een exclusieve...
Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free...
Voor de zomer van 2022 geldt: One size does not ‘fill’ all. Klanten verwachten producten die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeuren. Variatie in...
De exportvraag van grondstoffen verplaatst zich als gevolg van de oorlog in de Oekraïne. Daardoor wordt een gezekerde supply chain voor bedrijven...
Voor het eerst in mijn leven word ik geconfronteerd met oorlogsdreiging dichtbij. Net als de generaties na mij. Ik verafschuw oorlogen, altijd; alle...
Om de oorlogsslachtoffers in Oekraïne te steunen deelt Zeelandia actiebeelden, waarmee bakkers een eigen actie kunnen starten. Ook kunnen bakkers met...