Grow Recruitment
Thema World Chocolate Masters 2025: Play! Inschrijving geopend
De universele competitie voor chocolademeesters in 2025 lijkt nog ver weg, maar de voorrondes beginnen alweer vanaf januari 2024. Het thema is...
De universele competitie voor chocolademeesters in 2025 lijkt nog ver weg, maar de voorrondes beginnen alweer vanaf januari 2024. Het thema is...
Lluc Crusellas uit Spanje heeft de World Chocolate Masters in Parijs gewonnen. Vanaf dag één wist de Spaanse finalist de aandacht van de jury en het...
Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, is druk bezig met de voorbereidingen voor de finale van...
Het IJscentrum biedt op 14 maart het podium voor een heel speciaal event: de voorronde van de World Chocolate Masters. Dit jaar strijdt Carlo Midiri,...
De competitie voor de World Chocolate Masters is met een jaar opgeschoven naar seizoen 2021-2022. Dit is het gevolg van de corona-crisis. De...
De organisatie van de prestigieuze World Chocolate Masters maakt het thema voor seizoen 2020/2021 bekend: #TMRW_TASTES_LOOKS_FEELS_LIKE....
Met zijn 25 jaar is Patrick de Vries uit Enschede de jongste deelnemer op de World Chocolate Masters in Parijs. De Vries strijdt op het...
Het nieuwe aspirant-lid van het Patisserie Team Patrick de Vries vertegenwoordigd Nederland tijdens de World Chocolate Masters. Morgen, op 20 juni,...
Ramon Huigsloot is er helaas niet in geslaagd een plaats op het erepodium te behalen tijdens de World Chocolate Masters. De Nederlander was er...
Nederland heeft een topper op chocoladegebied in huis: Frank Haasnoot. In 2011 won hij in Parijs de World Chocolat Masters, een wedstrijd die om de...