FreshRecruitment
Eindelijk croissants: Bakkerij MAS opent tweede locatie
Eigenaresse Suzanne Corbeek van Bakkerij MAS opent een tweede locatie. Zo wil ze voldoen aan de assortimentsvraag van haar klanten en maakt ze een...
Eigenaresse Suzanne Corbeek van Bakkerij MAS opent een tweede locatie. Zo wil ze voldoen aan de assortimentsvraag van haar klanten en maakt ze een...
Drie toonaangevende Belgische namen lieten eind januari in Wageningen hun vakkundigheid zien aan een bomvolle zaal met branchegenoten in Nederland....
Met getoerd gerezen deeg is veel mogelijk. Het verrijkte gistdeeg, waarbij door te toeren laagjes vetstof worden gevormd, wordt in de volksmond...
De Dag van de Croissant, op 31 januari, heeft er dit jaar toe geleid dat influencer Miljuschka Witzenhausen in Nederland op zoek ging naar haar Favo...
Producent van onder meer bake-off voor de bakkerij, Vandemoortele, investeert €25 miljoen in een nieuwe fabriek in Bretagne. De fabriek moet gaan...
Barry Callebaut Nederland heeft diverse trendy recepten voor Pasen online gezet, waar banketbakkers ideeën uit kunnen halen om vooral ook de jonge...
De Franse viennoiserie-koning Johan Martin liet tijdens zijn masterclass bij BI in Zaandam niets aan het toeval over. De producten moesten perfect op...