Alles over Viennoiserie

Getoerd gerezen lekkernijen van Hans Som: 'Niet te dun anders verlies...
Met getoerd gerezen deeg is veel mogelijk. Het verrijkte gistdeeg, waarbij door te toeren laagjes vetstof worden gevormd, wordt in de volksmond...

Proof Bakery geeft 'winstwaarschuwing' af na uitreiking Gouden...
De Dag van de Croissant, op 31 januari, heeft er dit jaar toe geleid dat influencer Miljuschka Witzenhausen in Nederland op zoek ging naar haar Favo...

Vandemoortele steekt €25 miljoen in groeimarkt viennoiserie
Producent van onder meer bake-off voor de bakkerij, Vandemoortele, investeert €25 miljoen in een nieuwe fabriek in Bretagne. De fabriek moet gaan...

Callebaut pakt uit met instagrammable Paasproducten voor jonge...
Barry Callebaut Nederland heeft diverse trendy recepten voor Pasen online gezet, waar banketbakkers ideeën uit kunnen halen om vooral ook de jonge...

Laagjes-spektakel door Franse viennoiserie-koning Johan Martin
De Franse viennoiserie-koning Johan Martin liet tijdens zijn masterclass bij BI in Zaandam niets aan het toeval over. De producten moesten perfect op...