Grow Recruitment
Malsheid in brood: deze factoren zijn van invloed
De malsheid van een product kan worden beïnvloed door de waterdosering, de kwaliteit grondstoffen, de hoeveelheid en soort broodverbetermiddel,...
De malsheid van een product kan worden beïnvloed door de waterdosering, de kwaliteit grondstoffen, de hoeveelheid en soort broodverbetermiddel,...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Steeds meer consumenten letten op hun gezondheid, vooral in de eerste maanden van een nieuw jaar. Bakkers spelen daar op in met een brood met minder...
Omdat de wedstrijd om de Gouden Gard dit jaar ook voor jong aanstormende boulangers is opengesteld, kon in deze categorie een winnaar worden...
Bianca Bartels, auteur van het boek Brood op de plank, zit als derde generatie bakkersdochter dichter op het deeg dan ze zelf bevroedde. Speciaal...
Bianca Bartels, auteur van het boek Brood op de plank, zit als derde generatie bakkersdochter dichter op het deeg dan ze zelf bevroedde. Speciaal...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Voor steeds meer bakkerijen is het een uitdaging om aan personeel te komen. Dat heeft veel verschillende oorzaken. Eén daarvan zijn de werktijden....
De panettone is in Italië niet weg te denken bij feestelijke momenten. Ze wint wereldwijd aan populariteit. Maar de panetonne is een dame met pit,...
Bakkers zijn dol op vakwedstrijden om daarmee het niveau van hun producten en hun bak- en vakkkunde naar een hoger niveau te tillen. Bovendien doet...