
Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...
Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...
In ‘Het Boek der Boeken’ brengt schrijver Ernest van der Kwast een ode aan mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar wel degelijk een...
Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, is druk bezig met de voorbereidingen voor de finale van...
Ambachtelijk bereid ijs is lekker, maakt blij en is er in allerlei smaken. Maar dat er ook pure wetenschap bij komt kijken, laten ijsmakers Bas van...
In ‘Het Boek der Boeken’ brengt schrijver Ernest van der Kwast een ode aan mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar wel degelijk een...
De bakkerijopleiding van het Friesland College heeft voor het komende schooljaar een praktijkopdracht in de startblokken staan. Hierbij laten...
Met een certificaat en een bos bloemen sloten de deelnemers de basiscursus Broodbakken aan het Alfa College in Hoogeveen af. De bakkerijsector is met...
HAS Bedrijfsopleidingen heeft dit jaar weer een breed aanbod van foodcursussen. De markt vraagt om informatie en daar speelt het opleidingscentrum...
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) houdt op donderdag 27 januari de online kennissessie ‘Blik op de Toekomst'. Hierbij kunnen belangstellenden als...
Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk is winnaar van de felbegeerde Kampioensbokaal voor beste brood-, koek- en banketbakker 2021. Nollen uit...