Malsheid in brood: deze factoren zijn van invloed
De malsheid van een product kan worden beïnvloed door de waterdosering, de kwaliteit grondstoffen, de hoeveelheid en soort broodverbetermiddel,...
De malsheid van een product kan worden beïnvloed door de waterdosering, de kwaliteit grondstoffen, de hoeveelheid en soort broodverbetermiddel,...
Fabiënne Wegman, 20 jaar, begeeft zich in het laatste jaar van haar bakkersopleiding tot leidinggevende in de bakkerij. Van jongs af aan wist...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Drie toonaangevende Belgische namen lieten eind januari in Wageningen hun vakkundigheid zien aan een bomvolle zaal met branchegenoten in Nederland....
Om de tradities rond het bakken van brood in kaart te brengen en het volledige potentieel van brood te ontsluiten, startte Puratos tien jaar geleden...
Herman Schepers, De Echte Bakker uit Sleen heeft zijn titel met succes verdedigd en is wederom de beste kerststollenbakker in de landelijke...
In een dampend Abe Lenstra Stadion in Heerenveen zijn zojuist de winnaars van de Bakkersvakwedstrijden 2023 bekendgemaakt. Zij mogen zich komend jaar...
Dominique Planchot en Pierre Nury lieten begin augustus in Nederland zien hoe je eenvoudig brood maakt. De werkwijze van deze Ambassadeurs du Pain:...
Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...