Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Alles over Vakkennis

Bakery Institute zet panettone in de spotlight

Bakery Institute zet panettone in de spotlight

Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...

Richard Visser. Foto: Aad Hoogendoorn

Hoe er suiker begon te stromen door de bloedvaten van een...

In ‘Het Boek der Boeken’ brengt schrijver Ernest van der Kwast een ode aan mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar wel degelijk een...

Carlo Midiri druk bezig met voorbereidingen World Chocolate Masters

Carlo Midiri druk bezig met voorbereidingen World Chocolate Masters

Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, is druk bezig met de voorbereidingen voor de finale van...

Foto's: Boefkik voor -12°C Gelato

Nieuw: -12°C Gelato is hét boek over ambachtelijk ijs

Ambachtelijk bereid ijs is lekker, maakt blij en is er in allerlei smaken. Maar dat er ook pure wetenschap bij komt kijken, laten ijsmakers Bas van...

Giovanni Olivo. Foto: Aad Hoogendoorn

Exclusief voor Bakkerswereld: een verhaal uit ‘Het Boek der Boeken’...

In ‘Het Boek der Boeken’ brengt schrijver Ernest van der Kwast een ode aan mensen die niet bekend zijn bij het grote publiek, maar wel degelijk een...

Friesland College zoekt bakkers voor praktijkopdracht met basisschoolleerlingen

Friesland College zoekt bakkers voor praktijkopdracht met...

De bakkerijopleiding van het Friesland College heeft voor het komende schooljaar een praktijkopdracht in de startblokken staan. Hierbij laten...

Met een certificaat en een bos bloemen sloten de deelnemers de basiscursus Broodbakken aan het Alfa College in Hoogeveen af. Foto: Alfa College

Bakkers ronden basiscursus succesvol af: ‘opgefrist over de functies...

Met een certificaat en een bos bloemen sloten de deelnemers de basiscursus Broodbakken aan het Alfa College in Hoogeveen af. De bakkerijsector is met...

HAS speelt met cursusaanbod in op toenemende vraag naar kennis

HAS speelt met cursusaanbod in op toenemende vraag naar kennis

HAS Bedrijfsopleidingen heeft dit jaar weer een breed aanbod van foodcursussen. De markt vraagt om informatie en daar speelt het opleidingscentrum...

NBC organiseert kennissessie ‘Blik op de Toekomst’

NBC organiseert kennissessie ‘Blik op de Toekomst’

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) houdt op donderdag 27 januari de online kennissessie ‘Blik op de Toekomst'. Hierbij kunnen belangstellenden als...

Team Vreugdenhil is overall-winnaar van de Bakkersvakwedstrijden 2021.
Foto's: Piet Haaksma

Vreugdenhil stoot Nollen nipt van de troon bij Bakkersvakwedstrijden...

Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk is winnaar van de felbegeerde Kampioensbokaal voor beste brood-, koek- en banketbakker 2021. Nollen uit...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen