Grow Recruitment
Schuld werkt met gered brouwgraan: 'Het bevordert smaak en structuur'
Bakker Jan-Aart Schuld experimenteert al jaren met koolhydraatarme broden. Sinds juni verkoopt Bakkerij Schuld een brood met PowerFlour in de...
Bakker Jan-Aart Schuld experimenteert al jaren met koolhydraatarme broden. Sinds juni verkoopt Bakkerij Schuld een brood met PowerFlour in de...
Arjan van der Eijk, De Echte Bakker uit Haastrecht, blikt tevreden terug op zijn investering in nieuwe HEIN-ovens en Weber vacuümkoeltechniek via...
De vacuüm-winkeloven van het Zwitserse bedrijf Cetravac/BakeXperts mag rekenen op de nodige belangstelling. Dat is niet voor niets: een van de...
De VEKI-regeling voor overheidssubsidie op duurzame, energiebesparende investeringen gaat weer open. De eerstvolgende periode om hierop in te...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
Vacuüm Cooling (VC) koelen bespaart energie doordat het bakproces in de oven wordt verkort en als het ware kort doorgaat in de vacuümkamer. Vanwege...
Jan-Aart Schuld was woensdag 14 juni in de race voor de Innovatieprijs Regio Zwollle met vacuüm coolen. De prijs ging uiteindelijk naar een bedrijf...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Jan-Aart Schuld en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen. Op de Bakkersvak 2023 verzorgden ze enkele inspiratiesessies over een...
Vacuüm koelen zorgt ervoor dat brood dat uit de oven komt zijn vorm en volume behoudt, een krokantere korst krijgt en een zeer malse kruim. De...