PUM zet vacuüm-oven op de kaart en neemt afscheid van 300 jaar...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
PUM blikt tijdens haar sectordag op woensdag 24 april in de 'Vakschool Wageningen' niet alleen terug, maar ook vooruit. Moderne techniek wordt...
Vacuüm Cooling (VC) koelen bespaart energie doordat het bakproces in de oven wordt verkort en als het ware kort doorgaat in de vacuümkamer. Vanwege...
Jan-Aart Schuld was woensdag 14 juni in de race voor de Innovatieprijs Regio Zwollle met vacuüm coolen. De prijs ging uiteindelijk naar een bedrijf...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Jan-Aart Schuld en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen. Op de Bakkersvak 2023 verzorgden ze enkele inspiratiesessies over een...
Vacuüm koelen zorgt ervoor dat brood dat uit de oven komt zijn vorm en volume behoudt, een krokantere korst krijgt en een zeer malse kruim. De...