Alles over Vacuümkoelen

Forse subsidie mogelijk op vacuümkamer, bakker Eric van Otten...
Vacuüm Cooling (VC) koelen bespaart energie doordat het bakproces in de oven wordt verkort en als het ware kort doorgaat in de vacuümkamer. Vanwege...

Schuld in de race voor innovatieprijs dankzij VC in 8-trapsraket
Jan-Aart Schuld was woensdag 14 juni in de race voor de Innovatieprijs Regio Zwollle met vacuüm coolen. De prijs ging uiteindelijk naar een bedrijf...

Vacuüm koelen geen ver-van-m'n-bedshow meer: aan de slag in de...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....

Schuld en Schröder duiken in vacuüm: welk effect heeft dat op...
Jan-Aart Schuld en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen. Op de Bakkersvak 2023 verzorgden ze enkele inspiratiesessies over een...

Bakken door te koelen - een vacuüm gekoeld product zakt niet meer...
Vacuüm koelen zorgt ervoor dat brood dat uit de oven komt zijn vorm en volume behoudt, een krokantere korst krijgt en een zeer malse kruim. De...