Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Alles over vacuümkoelen

De techniek achter vacuümkoelen.

Vacuüm koelen geen ver-van-m’n-bedshow meer: aan de slag in de...

Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....

Schuld en Schröder duiken in  vacuüm: welk effect heeft dat op kwaliteit en energie?

Schuld en Schröder duiken in vacuüm: welk effect heeft dat op...

Jan-Aart Schuld en Michel Schröder hebben de handen ineen geslagen. Op de Bakkersvak 2023 verzorgden ze enkele inspiratiesessies over een...

Vacüum koelen bij een korter bakproces, zorgt ervoor dat het product niet terugzakt maar standhoudt, zoals op de foto links.
Foto's: Weber Cooling

Bakken door te koelen - een vacuüm gekoeld product zakt niet meer...

Vacuüm koelen zorgt ervoor dat brood dat uit de oven komt zijn vorm en volume behoudt, een krokantere korst krijgt en een zeer malse kruim. De...

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen