Alles over trendrapport bakkerij

Nieuwe verliefdheid kan brood- en graanconsumptie aanwakkeren
De consumentenliefde voor brood (en graan) neemt toe, maar kan nog wel een zetje gebruiken. De bakkersbranche staat voor die nobele taak. Met graan...

Column Vicky Littlejohn: 'Volg het geld'
De update van het Trendrapport is verschenen. Ik heb daar zo mijn vraagtekens over. Toen het origineel uitkwam vorig jaar heb ik er niemand over...

Trendrapport over arbeidskrapte: grootste uitdaging
Misschien wel de grootste uitdaging voor de bakkerijsector is de krapte op de arbeidsmarkt. Ondernemers hebben nu al moeite om vacatures ingevuld te...

Kansen en bedreigingen in de bakkerij: wat zegt het Trendrapport 2022?
Een stevig fundament voor een toekomstbestendig beleid. Voor elke ondernemer in de sector als de branche als geheel. Dat is wat de makers van het...

Trendrapport Bakkerijsector 2022: is er een revolutie op handen?
De aftrap is gegeven, het Trendrapport Bakkerijsector 2022 ligt er. Het is aan alle partijen om vandaaruit te bouwen aan een toekomstbestendige...

Meten is weten
Cijfers zijn belangrijk in ons leven. Ze geven houvast. Ze geven richting. Het begint al vóór je geboorte: hoeveel weken nog? Op je eerste dag op...