Verder verduurzamen? Deze bakkers geven het goede voorbeeld
In de bakkerij van de toekomst wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt. Dat heeft betrekking op een breed aantal onderwerpen, zoals energiebesparing, het...
In de bakkerij van de toekomst wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt. Dat heeft betrekking op een breed aantal onderwerpen, zoals energiebesparing, het...
Van de tien bakkers kijken er zeven met vertrouwen naar de toekomst. De rest wil op korte of langere termijn stoppen.
Het is vrijdagavond. Samen met mijn jonge team ga ik naar een jeu de boules-baan. Hun idee. Ik vraag me af wat ze daar op hun leeftijd te zoeken...
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
Food in Transitie 2030 is het programma waarin levensmiddelenbedrijven zichzelf toekomstbestendig maken. Het programma, dat een initiatief is van...
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) houdt op donderdag 27 januari de online kennissessie 'Blik op de Toekomst'. Hierbij kunnen belangstellenden als...
Puratos stelt per 1 januari Pierre Tossut aan als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de Raad van Bestuur. Beiden hebben de ambitie om...
De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft in samenwerking met de Topsector Agri & Food en Groenpact de eerste AI-cursus voor de sector Agri en Food...