
Sector schrijft geschiedenis met oprichting Federatie: sámen bouwen...
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...
Food in Transitie 2030 is het programma waarin levensmiddelenbedrijven zichzelf toekomstbestendig maken. Het programma, dat een initiatief is van...
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) houdt op donderdag 27 januari de online kennissessie ‘Blik op de Toekomst'. Hierbij kunnen belangstellenden als...
Puratos stelt per 1 januari Pierre Tossut aan als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de Raad van Bestuur. Beiden hebben de ambitie om...
De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft in samenwerking met de Topsector Agri & Food en Groenpact de eerste AI-cursus voor de sector Agri en Food...
Foodvalley NL heeft samen met 53 stakeholders, van industrie tot academische wereld en van start-ups tot corporates, een position paper uitgebracht...
Vergrijzing verdient een hogere plaats op de agenda van voedselproducenten. Een oudere bevolking heeft namelijk invloed op de afzet van...
Werkgevers en werknemers in de bakkerijbranche spreken van een ‘historisch moment’. De toekomstige cao krijgt een andere insteek en zal beter...