Alles over Toekomst

Weit Hamersma profileert zich terecht als ‘De duurzaam producerende bakker.
Foto: Van Vliet Fotografie

Verder verduurzamen? Deze bakkers geven het goede voorbeeld

In de bakkerij van de toekomst wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt. Dat heeft betrekking op een breed aantal onderwerpen, zoals energiebesparing, het...

Jonge, creatieve bakkers hebben de beste papieren. Foto ter illustratie/archief Bakkerswereld

Bakkerspanel: zeven van de tien bakkerijen blijven op de lange...

Van de tien bakkers kijken er zeven met vertrouwen naar de toekomst. De rest wil op korte of langere termijn stoppen.

Column Hanno Spanninga: 'Lekker ballen'

Column Hanno Spanninga: 'Lekker ballen'

Het is vrijdagavond. Samen met mijn jonge team ga ik naar een jeu de boules-baan. Hun idee. Ik vraag me af wat ze daar op hun leeftijd te zoeken...

Samen naar een sterke sector.

Sector schrijft geschiedenis met oprichting Federatie: sámen bouwen...

De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...

Maurice Burger van BakePlus tijdens een workshop ijs(taart)bereiding, bavaraisebereiding met ijsgrondstoffen en taart decoreren.

Maurice Burger over de bakkerswinkel van de toekomst: 'Maatwerk met...

De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...

Joep Gommans van Bakkerij Support.

Joep Gommans over de bakkerswinkel van de toekomst: 'Service op maat,...

De extreme verhoging van de energieprijzen en stijgende inkoopkosten zorgen voor problemen bij bakkend Nederland. Dat maakt het essentieel om als...

Foto: Bakery Sweets Center

SOL lanceert website Food in Transitie 2030

Food in Transitie 2030 is het programma waarin levensmiddelenbedrijven zichzelf toekomstbestendig maken. Het programma, dat een initiatief is van...

NBC organiseert kennissessie 'Blik op de Toekomst'

NBC organiseert kennissessie 'Blik op de Toekomst'

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) houdt op donderdag 27 januari de online kennissessie 'Blik op de Toekomst'. Hierbij kunnen belangstellenden als...

Pierre Tossut en Cédric Van Belle.

Puratos stelt nieuwe CEO en voorzitter Raad van Bestuur aan

Puratos stelt per 1 januari Pierre Tossut aan als CEO en Cédric Van Belle als voorzitter van de Raad van Bestuur. Beiden hebben de ambitie om...

Nederlandse AI Coalitie: AI-cursus interessant voor industriële bakker

Nederlandse AI Coalitie: AI-cursus interessant voor industriële bakker

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft in samenwerking met de Topsector Agri & Food en Groenpact de eerste AI-cursus voor de sector Agri en Food...