Alles over 't Kraayennest

Borrrelmoment met brood en bier van Bakkerij 't Kraayennest.

Inspelen op lokaal? Deze bakkers geven het voorbeeld

Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...

Romeinenbrood van Bakkerij 't Kraayennest

Klantenacties zijn alleen succesvol met glashelder doel voor ogen

Om de klantenbinding te vergroten organiseert Bakkerij 't Kraayennest veel verschillende klantenacties. Van Straatprijzen tot Gouden Bossche Bollen...

De nieuwe vestiging van Bakkerij 't Kraayennest. Foto: Bart Nijs

De missie van Bakkerij 't Kraayennest: voor alle Nijmegenaren een...

Bakkerij 't Kraayennest opent volgende week haar twaalfde vestiging in winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. De opening past in de visie van Bakkerij...

Deze winkel van Bakkerij Tom van Otterloo wordt vanaf maart 2024 voortgezet door 't Kraayennest.

Van Otterloo door als bakkerista, winkel Graaf Lodewijkstraat naar 't...

Bakkerij Tom van Otterloo doet zijn winkel aan de Graaf Lodewijkstraat 2 in Arnhem per maart 2024 over aan Bakkerij 't Kraayennest uit Nijmegen. De...

Circulaire broodjes van Bakkerij 't Kraayennest. Foto: Bart Nijs

Deze vier stappen hanteert 't Kraayennest om volledig circulair te...

Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...

Het beeldmerk van 't Kraayennest staat straks ook op de gevel van de overgenomen winkel. Foto: Bart Nijs

't Kraayennest breidt bakkerij-imperium in Nijmegen na 4-daagse...

Bakkerij 't Kraayennest neemt een van de twee winkels over van de Turkse bakkerij Bereket in Nijmegen. De overname past in de strategie van het...

Zondag 16 april stonden voor voor alle winkels van 't Kraayennest die open waren een foodtruck met een barista.
Foto's: 't Kraayennest

't Kraayennest gooit deuren op zondag open na klantonderzoek

Vers brood alleen is niet meer genoeg. Hedendaagse klanten verwachten meer, weten de eigenaren van Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen en de regio....

Paul van Rossum: 'We hebben een duidelijke keuze gemaakt in wie en wat we willen zijn, namelijk: de bakker op de hoek. Dat betekent géén belegde broodjes, géén koffie, maar vooral brood en banket.'

Paul van Rossum, 't Kraayennest: 'Blijven innoveren om positie als...

Duidelijke keuzes maken en hierop blijven innoveren. Dat is waar Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen op inzet als het gaat om assortimentsbeheer. De...

't Kraayennest introduceert Romeinenbrood.

Dit is waarom 't Kraayennest clean-label Romeinenbrood maakt

Bakkerij 't Kraayennest duikt dieper in de granen, met cleanlabel Romeinenbrood. Daarmee timmert de Nijmeegse Top Bakker verder aan de weg van...