Alles over Stukwerk

Allergenen op het etiket? Dit zijn de voorschriften
Het verstrekken van informatie over allergenen is onderdeel van de wettelijke etiketteringsvoorschriften. De vereisten voor het verstrekken van...

Recall speltvolkoren eierkoeken De Maro wegens glasstukjes
Banketbakkerij De Maro heeft consumenten, die speltvolkoren eierkoeken met een THT-datum van 14 februari 2015 tot en met 14 april 2015 hebben...

Leon van Dongen wint strijd om Lekkerste Brabantse Worstenbroodje
Bakker Leon van Dongen van Bakkerij Van Dongen in Wagenberg is de winnaar van de strijd om de titel Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2015. Als...

Strijd om Bolustrofee 2015 binnen NBOV-regio Zeeland
De jaarlijkse strijd om de Bolustrofee tussen de Zeeuwse ambachtelijke brood- en banketbakkers vindt dit jaar plaats op 17 maart tijdens de...

Negen bakkers in finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje
Negen ambachtelijke bakkers dingen mee naar de trofee voor Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Zij behoren tot de tien genomineerden in de...

Beurs Las Vegas inspireert
International Baking Industry Exposition (IBIE), die begin deze maand plaatsvond in Las Vegas, trok ruim 20.000 bezoekers. Zij lieten zich inspireren...

Crolus variant op bolus
Stadsbakkerij Broodt uit Eindhoven heeft een Nederlandse variant van de Amerikaanse cronut ontwikkeld. De crolus is een krokante Zeeuwse bolus....

BetterBagels genomineerd voor LEF
BetterBagels in Leiden is genomineerd voor de starterswedstrijd LEF. Deze wedstrijd in de regio Rijnland wordt georganiseerd voor startende...

Stadsbakkerij Broodt lanceert Crolus
Stadsbakkerij Broodt uit Eindhoven heeft een Nederlandse variant van de Amerikaanse Cronut ontwikkeld. De Crolus is een krokante Zeeuwse Bolus.

Zwolse cronut in RTL Late Night
Max van Dijk van banketbakkerij Van Orsouw in Zwolle presenteerde gisteren de Zwolse cronut in de RTL Late Night-show van Humberto Tan. 'Het was heel...