Grow Recruitment
Allergenen op het etiket? Dit zijn de voorschriften
Het verstrekken van informatie over allergenen is onderdeel van de wettelijke etiketteringsvoorschriften. De vereisten voor het verstrekken van...
Het verstrekken van informatie over allergenen is onderdeel van de wettelijke etiketteringsvoorschriften. De vereisten voor het verstrekken van...
Banketbakkerij De Maro heeft consumenten, die speltvolkoren eierkoeken met een THT-datum van 14 februari 2015 tot en met 14 april 2015 hebben...
Bakker Leon van Dongen van Bakkerij Van Dongen in Wagenberg is de winnaar van de strijd om de titel Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2015. Als...
De jaarlijkse strijd om de Bolustrofee tussen de Zeeuwse ambachtelijke brood- en banketbakkers vindt dit jaar plaats op 17 maart tijdens de...
Negen ambachtelijke bakkers dingen mee naar de trofee voor Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Zij behoren tot de tien genomineerden in de...
International Baking Industry Exposition (IBIE), die begin deze maand plaatsvond in Las Vegas, trok ruim 20.000 bezoekers. Zij lieten zich inspireren...
Stadsbakkerij Broodt uit Eindhoven heeft een Nederlandse variant van de Amerikaanse cronut ontwikkeld. De crolus is een krokante Zeeuwse bolus....
BetterBagels in Leiden is genomineerd voor de starterswedstrijd LEF. Deze wedstrijd in de regio Rijnland wordt georganiseerd voor startende...
Stadsbakkerij Broodt uit Eindhoven heeft een Nederlandse variant van de Amerikaanse Cronut ontwikkeld. De Crolus is een krokante Zeeuwse Bolus.
Max van Dijk van banketbakkerij Van Orsouw in Zwolle presenteerde gisteren de Zwolse cronut in de RTL Late Night-show van Humberto Tan. 'Het was heel...