
Voncken bakt 'Het Genot van TerWorm' met graan uit Nederlands...
In de zomer van 2021 is landbouwer Bart Huijts begonnen met het oogsten van tarwe dat in samenwerking met Bakkerij Voncken in Kerkrade is ontwikkeld....
In de zomer van 2021 is landbouwer Bart Huijts begonnen met het oogsten van tarwe dat in samenwerking met Bakkerij Voncken in Kerkrade is ontwikkeld....
Ambachtelijke koekmakerij ’t Keukske heeft zaterdag haar deuren geopend in het centrum van Maastricht. De koekmakerij wordt gerund door drie jonge...
Vlaanderen en Nederland zijn gestart met de aanvraag voor een Europese erkenning van de Limburgse Vlaai. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, is de...
Pompoenen telen deed groentekweker Gert Smits al, wel zestig soorten, voor consumptie en voor de sier. Oliepompoenen verhakselen om vervolgens de...
De zussen Henny en Betty Feenstra hebben samen het Fries Bakboek geschreven. Het boek staat boordevol zoete recepten uit de Friese bakkerstraditie,...
Bakker Roel Peeters van Bakker Peeters in Kessel heeft het vlaaienboek ‘Vlaai’ geschreven, dat eind oktober is verschenen. Ter promotie maakt hij de...
Televisie-kok Rudolph van Veen gaat voor zijn programma ‘Rudolph’s Bakery: De Bakfiets’ in iedere provincie op zoek naar streekproducten uit de...
De markt voor ‘on the go’ groeit. Daarnaast wil de consument zichzelf verwennen met luxere en lokale producten. Daarom zet Shell sinds half juli de...
Bakker Wander Schotanus uit Twijzelerheide heeft voor de tweede keer de productverkiezing Fryslân Culinair gewonnen met zijn roggebrood. De prijs...
Jaren geleden had Silvolde, een dorp in de Achterhoek, een eigen speciale lekkernij, de Silvoldse Kattenklauw. Bij aankoop van deze bijzondere...