Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Alles over strategie

Carl Siegert bezorgd om aanwas broodbakkers: 'Jonge garde zou moeten staan te trappelen, maar dat is niet zo'

Carl Siegert bezorgd om aanwas broodbakkers: 'Jonge garde zou moeten...

De bekende horecabakker Carl Siegert vindt dat in de branche niet genoeg wordt gedaan om jonge mensen enthousiast te maken voor het bakkersvak. En...

Buitelaar en Van Egmond: hoe leid je groei in goede banen?

Buitelaar en Van Egmond: hoe leid je groei in goede banen?

Het is een keuze van de ondernemer om klein te blijven of te groeien. Maar de trend van de laatste twintig jaar is dat bakkersbedrijven groeien met...

Beeld: Time2play

Benieuwd naar ontbijtgewoonten van Nederlanders? Time2play zocht het...

Wil je als bakkerij-ondernemer ontbijtjes samenstellen voor je klanten? Dan is het handig om te weten waar de voorkeuren liggen. Time2play zocht het...

Op de kalender: workshops Baking Lab, Heuft Baking Experience Event en HAS-cursussen

Op de kalender: workshops Baking Lab, Heuft Baking Experience Event...

In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2023 kunnen. Het overzicht wordt steeds bijgewerkt. Nieuw toegevoegd: twee...

'De grondstofprijzen zijn altijd in beweging, maar zo extreem heb ik nog niet meegemaakt.'

Zoetwarenexpert: 'Grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar...

'De economische crisis heeft een enorme impact op de grondstofprijzen, met name suiker, granen en cacao. Dit is niet alleen toe te schrijven aan de...

Sfeer en uitstraling en muziek die de klant niet bewust hoort, dragen bij aan klantenbinding in de winkel van Eric van Otten in Borne.
Foto's: Van Otten

Eric van Otten: ‘Klanten moeten muziek niet bewust horen maar wel een...

In zijn verwenwinkel in Borne besteedt Patissier en Broodspecialist van Otten extra aandacht aan achtergrondmuziek. Gastvrijheid, de klant een goed...

'In een goed team is de sfeer ook goed.'
Foto's: Van Maanen

Bakker van Maanen over personeelsbeleid: ‘Het is net voetballen'

Het vinden van voldoende personeel is in deze tijd vaak een uitdaging. Bij Bakker van Maanen is het vinden én binden van medewerkers daarentegen geen...

Ivo van Dijkhuizen

Column Ivo van Dijkhuizen: 'Bakker, word onsterfelijk'

Alex Honnold is een 38-jarige bergbeklimmer, geboren in Sacramento, Californië. Hij is bekend van de documentaire Free Solo, waarin hij door een...

Hoe vind je medewerkers en nieuwe ondernemers?

Hoe vind je medewerkers en nieuwe ondernemers?

De bakkerijbranche is een belangrijke sector in de voedingsmiddelenindustrie en biedt alleen al in Nederland werkgelegenheid aan 40.000 tot 50.000...

Wim Kannegieter, directeur Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij

Column Wim Kannegieter: 'Op slot door stikstof- en CO2-reductie'

Nederland zit op slot. Door de overproductie van stikstof en CO2. Veeteelt, industrie en verkeer zijn de belangrijkste uitstoters van stikstof....

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen