
Leven lang leren: HAS komt met kloeke trainingen voor voedselmakers
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...
Het is bij toeval dat Echte Bakker Robbert ontdekte dat, in de provincie waar hij diverse winkels heeft, de ene gemeente energiecompensatie...
Ruim 500 werkgevers in de voedingsindustrie moeten nog hun definitieve berekening voor de NOW-regeling aanvragen. Het gaat om de vier...
Leren van elkaar en die kennis beter benutten, zowel als het gaat om harde als zachte vaardigheden. Het zijn enkele conclusies die te trekken zijn...
Wat de Gouden Kalveren zijn in de filmindustrie, is de Gouden Schieter voor Echte Bakkers. Gommans, De Echte Bakker, sleept deze felbegeerde...
Nietsvermoedend maakte Peter Gorthuis zich zaterdagmiddag 14 januari klaar voor een uitje met het team. Dat pakte ietsje anders uit. Ineens stonden...
Tweederde van de Nederlanders geeft aan brood op kleur uit te kiezen. En 29% van hen is het eens met de stelling ‘hoe donkerder het brood, hoe...
Supermarkten mogen er dan alles aan doen om de prijzen van het basisproduct brood zo laag mogelijk te houden, ook zij kunnen niet voorkomen dat de...
De komende Bakkersvak & IJs-Vak in maart is een jubileum-editie. Beursorganisator Easyfair wil groots uitpakken. ‘Je kunt je afvragen of één dag de...
Niet de derde dinsdag in september, maar de derde week van januari. Maandag 16 januari gaat de Week van het Brood van start. Volkoren staat in de...