
Op vrijdag 4 oktober wordt de naam van de bekende horecaformule Bagels & Beans even omgedoopt tot Beagles & Beans. De naamsverandering wordt gevierd...
Op vrijdag 4 oktober wordt de naam van de bekende horecaformule Bagels & Beans even omgedoopt tot Beagles & Beans. De naamsverandering wordt gevierd...
Pierre Kegels van lunch- en werkcafé The Workstation en Stephan Stienstra van Patisserie Christiaan hebben samen een nieuw Arnhemse gebakje...
Ambachtelijke bakkers krijgen steeds meer concurrentie. Juist met hun ambachtelijkheid kunnen ze zich daarvan onderscheiden. Deze ambachtelijkheid...
Bakker Van Vessem en craftbierbrouwerij Jopen hebben de handen ineengeslagen. De Haarlemse ondernemingen hebben hun reststromen ingezet om een...
Paul Berntsen haakt in op de promotiekansen van De Graafschap. De Kampioensbakker uit Didam lanceerde de Superboerenbol, vernoemd naar de geuzennaam...
PSV moest de wedstrijd tegen Ajax zondagmiddag nog wel winnen, maar het vertrouwen bij Bakkerij Bekkers was zó groot, dat de Veghelse bakker sinds...
Bake-off en make-off blijven onverminderd populair in het ambacht. Met deze producten kan zeer gemakkelijk worden ingespeeld op trends, zoals een...
De zomer loopt op zijn retour. Kinderen gaan weer naar school en je vakantie is een mooie herinnering.
Wat zijn de seizoenen toch fantastisch. De dagen zijn aan het lengen. Het voorjaar is in volle bloei en gaat deze maand over in de zomer. We hebben...
Christian van Kempen van Christian Chocolaterie Patisserie in Oss, onlangs uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar, deelt een favoriet basisrecept...