Alles over Rozijnen

Wietse Schiere over de perfecte oliebol: 'Oefening baart kunst'
Oefening baart kunst, zegt Meester Boulanger Wietse Schiere over de perfecte oliebol. 'Begin niet op het laatste moment, kies zorgvuldig de juiste...

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers
Samen lanceren Bakeplus en Sonneveld de campagne Smaakmakers, waarin zij acht inspirerende, smaakvolle producten presenteren voor het na- en voorjaar.

'Efficiënter produceren met gewassen rozijnen'
Rozijnen zijn een veel gebruikte grondstof in deze paastijd en daar springt Bakeplus op in. De groothandel introduceert een nieuw product; gewassen...

Aangepast Warenwetbesluit: gevolgen kleinbrood en vruchtenbroden
De aanpassing van het Warenwetbesluit heeft ook gevolgen voor kleinbrood en de hoeveelheid vruchten in krenten- of rozijnenbrood en -bollen. De...

Hogere roomboterprijs doorberekenen?
De prijzen van roomboter blijven stijgen. Met de huidige vaart die dat neemt, is het zaak strategisch te calculeren, ook op andere grondstoffen.

Aaltense bakker komt met (t)rum(p)-rozijnen-cake
Specialiteitenbakkerij Van den Dobbelsteen in het Gelderse Aalten bakt vandaag (t)rum(p)-rozijnen-cake. Dit met een knipoog naar de uitslag van de...

Achterhoekse concurrenten bakken samen voor Ghana
Bij vijftien bakkerswinkels van Bakkerij Heijerman en Docus van der Zande in de Achterhoek wordt in september 'Ghanabrood' verkocht waarvan de...

Koenen grote winnaar najaarsbijeenkomst NBOV Utrecht-Gelderland
Echte Bakker Koenen uit Westervoort pakte woensdag 17 september de grootste winst tijdens de productkeuring op de najaarsbijeenkomst van NBOV-regio's...

Cakewedstrijd Kempisch Bakkerijmuseum
Het Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel organiseert op dinsdag 21 en woensdag 22 oktober een boerencakewedstrijd.

Knoopbroodje voor Barchem
Om het Achterhoekse dorp Barchem op de kaart te zetten heeft bakker Arjan Jansen het Knoopbrood gemaakt. Het dorp krijgt de komende jaren te maken...