• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Alles over royal steensma

Vegan mango madness. Foto: Royal Steensma

'Bakkerswinkel kan meer halen uit thema's klimaat, dieet en economie'

De bakkerijbranche is volop in beweging, maar met alles wat er speelt rond grondstofprijzen, energie en personeel, is het voor een bakkerijondernemer...

Foto: EverBake Group

Kennis, inspiratie en tips tijdens frituurdemonstraties EverBake

Veel ondernemers gaan zich in september oriënteren op het frituurseizoen dat bij velen in december losbarst’, weet Peter Eversdijk, directeur van de...

Burgemeester Bert Wijbenga aan de slag met chocoladeletters. Foto’s: Food Innovation Academy/Richard Kok

FIA Vlaardingen is klaar: 'Geschenk voor studenten, bedrijfsleven en...

De Food Innovation Acadamy (FIA) in Vlaardingen is klaar. Maandag 20 juni opende burgemeester Bert Wijbenga het opleidingscentrum aan Industrieweg...

Foto's: Clara Bloemhof

Studenten Friesland College werken de komende drie jaar aan vegan...

In het restaurant van Friesland College in Leeuwarden vond onlangs de kick-off plaats van een bijzonder project. De komende drie jaar gaan...

Hendrik Mulder. Foto’s: Andries van der Werf

Procesoperator Hendrik Mulder (26): ‘Bijzonder dat je van een...

Jonge medewerkers zijn erg belangrijk voor de sector. Zij zorgen voor nieuwe ideeën en weten optimaal hoe je de jongere doelgroep kunt bedienen. In...

Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over

Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over

Royal Steensma heeft per 1 januari de konfijtactiviteiten van het Italiaanse Canditfrucht overgenomen. Daarmee bouwt Royal Steensma, als...

Pannenkoekentaart. Foto: Lekker & Simpel

Veenhuizen Groep introduceert driepans Multipan en Gelolab ijsconcept

Veenhuizen Groep lanceert op Horecava 2022 een nieuwe variant van de Multipan. De Multipan is, naast de zes-, acht- en tienpansversie, nu ook...

Evert-Jan van Egteren en Gijs Kuijntjes. Foto's: Royal Steensma/Koos Groenewold

Evert-Jan van Egteren: van salesman Royal Steensma naar eigen super...

Het bloed kruipt waar het niet kan gaan: zo zou je de carrièreswitch van Evert-Jan van Egteren kunnen omschrijven. De 45-jarige salesmanager...

Oliebollen

Demo oliebollen bakken met Hiljo Hillebrand

Royal Steensma organiseert op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober in samenwerking met EverBake Group en Royal Smilde Natura weer een oliebollendemo met...

Puur Hollands brood komt van graan van Nederlandse bodem. 
Foto's: Royal Steensma

Alledaags en bijzonder van eigen bodem: Puur Hollands

Puur Hollands is de naam van een nieuwe range busbroden gemaakt van tarwe van Hollandse bodem.

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen