
Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...
Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...
Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...
De bakkerijbranche is volop in beweging, maar met alles wat er speelt rond grondstofprijzen, energie en personeel, is het voor een bakkerijondernemer...
Veel ondernemers gaan zich in september oriënteren op het frituurseizoen dat bij velen in december losbarst’, weet Peter Eversdijk, directeur van de...
De Food Innovation Acadamy (FIA) in Vlaardingen is klaar. Maandag 20 juni opende burgemeester Bert Wijbenga het opleidingscentrum aan Industrieweg...
In het restaurant van Friesland College in Leeuwarden vond onlangs de kick-off plaats van een bijzonder project. De komende drie jaar gaan...
Jonge medewerkers zijn erg belangrijk voor de sector. Zij zorgen voor nieuwe ideeën en weten optimaal hoe je de jongere doelgroep kunt bedienen. In...
Royal Steensma heeft per 1 januari de konfijtactiviteiten van het Italiaanse Canditfrucht overgenomen. Daarmee bouwt Royal Steensma, als...
Veenhuizen Groep lanceert op Horecava 2022 een nieuwe variant van de Multipan. De Multipan is, naast de zes-, acht- en tienpansversie, nu ook...
Het bloed kruipt waar het niet kan gaan: zo zou je de carrièreswitch van Evert-Jan van Egteren kunnen omschrijven. De 45-jarige salesmanager...